Kvällen outfit

Drar strax mot Clara där jag kommer att hålla till resten utav året ;) så länge slänger jag upp kvällen outfit som är ganska enkel, kännde inte för att kläupp mig speciellt mycket men det här får duga :)



atingen så hörs vi i kväll eller nästa år :) Kram


Last day in 2011

Det känns konstigt att detta är sista dagen på året. Från sommaren har det gått så jäkla snabbt att jag kanppt hunnit blinka! Halva 8:an avklarad, pluggat som ett litet as, fått mina första betyg och en massa annat.

När man lever i nu:et så går det himla långsammt och man önskar att allt bara ska gå snabbare men nu så sitter man här ett halvår senare och tänker "satan va snabbt allt har gått" för det har det ju. Och rätt vad det är så sitter man där på ålderdomshemmet och tänker " Jag minns när jag gick i 8:an...men det var många år sedan, allt går ju så snabbt nu för tiden.." haha det är ju nästan hemskt!
 
Men på sätt och vis ser jag fram emot ett nytt år, man vet ju aldrig vad som händer. Vem vet vi kanske går under eller förstör våran planet enu mera än vad vi gjort hitills( vilket inte skulle förvåna mig..) som antagligen är en stor anledning till att vi går under... Vi får vel se helt enkelt :)  


förhoppningsvis... ;)


-


Bättre kan det ju itne bli!

Sitter här med de bästa och myser framför tv:n, bättre kan det ju inte bli!♥



sötnos rajko ♥


Hihi, dagens sötnos ♥


we♥it


Fullt upp hela dagen!

Haft fullt upp hela dagen! Städat hela huset, gått med hundarna och starx ska jag iväg och handla mat inför i morgon! Ser fram emot kvällen då tjejerna komemr hit, mys! Hörs♥
´
Ida viasde mig de här grymt duktiga tjejerna som gjort covers på en hel del låtar bland annat What makes you beautiful, här är två utav dem :)


5 Dagen- Min bästa vän

Hon är svart,har fyra ben och svans. Det bästa hon vet är att vara ut, leka och trixa men stannar gärna kvar i sängen som fotvärmare också. Vare sig man har tråkigt eller är ledsen så ställer hon alltid upp genom att alltid finnas vid min sida vad det än gäller. Med sin charmiga personlighet får hon mig alltid på bättre humör och jag har aldrig tråkigt tillsammans med henne. Det kanske är konstigt att ett djur kan ha en så stark inverkan på en mäniska att det till och med är ens bästa vän, but that's the truth! Och utan min bästa vän hade jag inte klarat en enda dag! Älskar dig min finaste vove♥




 


I'm back!

Hej igen! Sitter och bloggar från Idas Padda hihi ;) vi kom hem från stan för en stund sedan. Hittade ingenting på rean eller det var knappt någon rea enligt mig, fanns knappt någonting..:/ Just nu sitter vi och lyssnar på musik sammtidigt som vi mixtrar med hennes kamera :) får se vad som händer sedan kanske kollar på en film och käkar godis som ett bra avslut på året, låter bra tycker jag :D


Ner mot staden

Drar mig ner mot staden med Idisen :) hinenr inte blogga mera nu men vi hörs senare, kram så länge! ♥


Nytt år, nya löften

2011 börjar gå mot sitt slut! Det har varit ett år med båda positiva och negativa sidor. Men snart börjar ett nytt år med nya chanser och nya äventyr som jag verkligen ser fram emot :) Här är 8st nyårslöften som jag satt upp till mig själv..får se om jag klarar det!



Good morning!

Klockan är trots allt efter 12 så det är inte så mycket morgon kvar egentligen haha :P Just nu sitter och lirara NHL 09 med lillebror, han vinner dock ganska överlägset ^^ inna var vi ute i regnet och spela fotboll och då vann faktiskt jag..om inte mina mål vart dubbla poäng hade jag inte gjort det kan jag säga..;) nu ska vi käka lite och sedan kommer nog Ida hit. För övrigt vet jag inte vad som händer idag men vi hörs senare i alla fall :)


ja ni ser ju själva...


Bara inte du

Kvällen kommer tillbringas i bokvärlden.


Rekomenderas starkt!


.


krångel..

Har inte kunnat blogga idag eftersom att internet krånglat men men... har inte gjort något speciellt ändå eller Moa kom hit vid 12 tiden, så vi käka lite och sedan låg vi och slöa i soffan tills Clara smsa och ville gå ut så vi maka oss upp och gick ut helt enkelt ;) Just nu försöker Moa och Clara fixa den där dounaten som jag fick i julklapp, lite smått klurigt men fint blire! :D Hörs!


mange bjuder :D


4 Dagen- Kläder jag föredrar eller inte

När det gäller kläder tycker jag att det är viktigt att man känner sig bekväm i det man har på sig. Själv kan jag ibland få den känslan då jag känner mig osäker och tänker för mig själv " varför kollar alla konstigt på mig?", " jag passar inte i denna tröjan, jag skulle tagit den andra.", " sitter mina jeans fullt?" och liknande. Det handlar helt enkelt om att våga vara sig själv och våga sticka ut,vara modig..tyvärr är inte det min starkaste sida :P  I alla fall...

Kläder som jag föredrar:

• 
Tjocktröjor, det är mysigt och man fryser inte om armarna haha.

Tighta jeans, jag tycker det är snyggt med tydliga ben.( där emot inte på killar)

Stickade tröjor.

T-shirtar med tryck, speciellt till sommaren!

Till det har jag gärna sneakers :)

Kläder som jag inte föredrar:

För prydliga kläder,de ska vara mer avslappnat, inte för fint tycker jag ;)

För uringaded toppar/linnen, tröjor över huvuda taget, vare sig man vill visa något eller inte.

 Kläder som är förstort/förlitet. Om det inte är tex oversize :) 

Det blev en blandning av åsikter och det jag helst har på mig!
...Förresten, den här tjejen har riktigt ball klädstil-->
länk här
 



Jag hade rätt..

Jag hade rätt, tomten hade varit och lämnat lite under granen här hemma också haha :) Bland annat en pyjamas, en hår donut, en bok med recept på kaffedrinkar, Born to run också en bok, presentkort, pengar, en tröja som inte passa så jag ska lämna tillbaka den och se om jag hittar något annat + Zlatan boken som egentligen lillebror fick fast jag hade tänkt att läsa den, verkar skit bra! :)





Enjoy!♥


Gääässp!

Är skit trött idag fast att jag bara slöat hela dagen :P Senare blir det bio med familjen i alla fall, kommer säkert att somna :S Tills dess ska jag fortsätta att slöa och äta godis, det är ju trots allt lov ;)



if we could only have this life for one more day, if we could only turn back time♥


Serriöst?

Hon verkar hel skum..kolla hennes videos så fattar ni vad jag menar..helt sjukt!
LÄNK TILL BLOGGEN --->HÄR 


jaha..

jaha.. juafton kom lika snabbt som den tog slut, bara ett år kvar tills nästa gång Kalle Anka och hans vänner visas i tv rutan :) Har inte fått så mycket julklappar, det är inte det viktigaste för mig men vi får se om tomten lämnat någonting där hemma ;) Nu ska jag gå och lägga mig , det är ju en dag i morgon också :) god natt♥


Happy Birthday!

Grattis till Louis Tomlinson på sin 20-års dag! ♥


Love ♥


Julafton!

Det är julafton och inte en ända liten vit snöflinga ute, det är ju för dåligt! Snacka om att julstämmningen minskar stort snär det inte är någon snö bara en massor utav regn :( I vilket fall vill jag önska er en god jul och hoppas att ni får en bra juöafton med mycket presenter osv :)♥

1452712978_6_qdyp_large
(har inte hunnit ta några julbilder men det kommer :))


3dagen- Bästa minnet från sommaren11

Det finns många sådana bland annat skolavslutnings kvällen som var helt kaos men sammtidigt minnesvärd! När jag och Sally gick ner till stan och kolla på studenterna, jag minns att vi sjöng på en pippi låt hela vägen ner och hem haha galet värre ;) och på Sveriges nationaldag tältade jag, Clara, Ida och Rajko, vi tjocka oss med mängder av godis och var upp hela natten. Ridlägret och sommarskolan är också två starka minnen likaså alla mysiga filmkvällar med mina underbara vänner! Jag kan helt enkelt inte välja!






20.45

Ursäktar den dåliga uppdateringen men har inte haft tillgång till internet idag :/

Har precis ätit julbord, börjar redan tröttna på julmat..:P haha kollar på tv just nu och väntar på att resten av släkten ska äta klart och sedan blir det paketleken enu en gång  haha känner att det blir lite mycket av det just nu men det är kul! ;) hoppas att ni haft en bra dag! Kram ♥

Bjuder på 3 utav min favorit jullåtar så här före julafton :)


Svar på komentar!

julia♥ om Jullov!!!: 
Fina outfits bilder! Du borde ha mer sådana :)<333 godjul

Svar: Tack, ska försöka med det :) god jul på dig också ♥


Glider vidare till Linn nu ;)

Körde paketleken (igen) med tjejorna, jag fick ett franskt manikyr set som Ida hade köpt :)
bjuder på två bilder från dagen :)








Nu glider jag vidare till Linn!


Jullov!!!

Vi samlades vid Sparbankshallen vid 9, där sjöng de små barnen, 9:orna och rektorerna haha. Sedan cyklade vi tillbaka till skolan där vi åt och fick våra betyg :S och nu sitter jag här, super glad för att det äntligen är lov! Ska strax glida iväg till Ida och käka lite med några brudar, snacka och hade det mys! :)

Här kommer, för ovanlighetens skull, dagens outfit ;)


När jag...

När jag och Ida stod och väntade på att hennes mamma skulle komma och hämta oss sjöng vi på den här låten med inspiration från Eva&Adam haha, bäst är vi xD


Hej mitt vinterland!

Härlig kännsla att vakna upp och titta ut och se att världen utanför är täckt utav snö! Äntligen säger jag bara, men tyvärr vara det nog inte längre än tills idag :( snö till jul hade ju inte varigt helt fel :/
Sista dagen i skolan har i alla fall varit super chill, har inte haft en ända riktig lektion riktigt skönt :D haha nu ska jag ner till stan, vet fortfarande inte vad jag ska ha för kläder i morgon. Jag bloggar mer när jag kommer hem, kram!

Julklappsleken!

Vi ska köra julklappsleken med klassen i morgon så jag Ida och Clara fick slå våra kloka skallar ihop och komma på varsin julklapp tills i morgon...hihi men vi säger inte vad vi har köpt :P Efter som att det är sista skoldagen i morgon (jubel!!!) så ska vi typ bara julpyssla och spela spel i morgon och kolla på film. Så det blir en fett chill dag, det ser vi fram emot!

Drar mig strax mot stallet, sista lektionen för terminen, tagga! :D



bjuder på en liten webcam bild ;)





2 Dagen- Min favoritplats

Jag har inte varit på så många ställen eller i många länder utanför europa utan vi har mest rest till länder som ligger nära tjeckien typ Slovakien, Schweitz och Polen. Trots de fantastiska upplevelserna måste jag ändå säga att Tjeckien är min favoritplats! Jätte fint landskap och hur mycket som helst att se. Prag och Berno är också två jätte bra shopping ställen hihi :) Men jag skulle naturligtvis vela besöka fler ställen tex London skulle jag gärna vela åka till :)






Bilder från gårdagen!


Som jag lovade skulle jag visa bilder på det jag köpte igår, så här kommer ett snabbt ihopaslängt collage på skor, läppstift,ring och skumtomtar :P





Visste ni att?

Just nu sitter jag och kollar på tv , har haft en jätte mysig dag med Ida på gekås. Hittade nästan allt jag ville ha och lite till haha ;) bla ett par skor, en ring och julklappar! Hinner nog visa lite bilder i morgon :) och vet ni? det var snö i Ullared, dock inte så mycket men ändå, första snön yeayh! :D 
I morgona är det ju måndag igen men för en gångs skull vill jag att det ska bli måndag för ju fler dagar som går desto närmre julavslutningen, lov och julafton kommer man! Blir nog en ganska så chill "vecka", inga prov i alla fall och det är ju positivt, eller hur? ;)


Det här är lite kul faktiskt, hade ingen aning om det förens jag så den här :P


18 December

Godmorgon, idag bär det av till gekås för julklappsinköp. Har inte köpt en ända och det är mindre än en vecka kvar till julafton så det är nog dags att börja tänka på vad man ska köpa :S Nu ska jag äte frukost och rita vidare på min Harry Styles bild, lovar att visa den när den är klar :) vi hörs när jag kommer hem igen!



Harry Potter och hemligheternas kammare går på 3:an, en utav de bästa tycker jag! :)


1dagen- Om mig

Jag heter Ellen och är 14 år. Jag kommer från Göteborg men bor i Varberg med min familj. Pappa är världens snällaste och han lagar super god mat. Han kommer från Tjeckien så jag är halv tjeck, haha. Mamma kommer från skåne och älskar allt som har med trädgård att göra och oss såklart ;) Oskar och Anton heter min småbrorsor, dem är inte så små direkt men dem är yngre. Båda två är sportnördar och det ända dem gör är att spela fotboll eller innebandy! Själv gillar jag också att röra på mig men jag föredrar friidrott eller ridning. Som person är jag ganska social. Jag gillar inte att vara den här "tjejiga" typen eller asså det är klart att jag är tjej men jag är inte den här typen som skriker och börjar gråta för allt om ni fattar :P Vi har ju två underbara hundar också, Siri som är Labrador och Otti (Otilia) som är Cavalier King Charles Spaniel, hon är mormors hund från början men det är vi som tar han dom henne nu...Jag gillar att fota också och hundarna får ofta ställa upp som modeller vare sig de vill eller inte! :D Det var lite kort om mig och lite om min familj också :)


upptäckte nyss att alla bilder på mig och mina kompisar+ hundarna har raderats eller förhoppningsvis bara försvunnit ***** dator! så de får bli en webcambild..


Konfa hella förmiddagen

Har varit på konfa hela förmiddagen så jag har inte hunnit blogga förens nu :P De var riktigt chill på konfan, vi fika och hade julsångstävling..mitt lag förlora tyvärr ganska stort, 15-6 tror jag det blev hehe ;) det var sista träffen för den här terminen men det fortsätter ju till våren också..:) Då vi förhoppningsvis kommer åka på läger igen! :D Just nu sitter jag och letar efter en blid till bilden som jag nämnde i inlägget häromdagen, tror jag ska rita Harry Styles men har svårt för att bestämma mig för vilken bild jag ska ta, finns ju så många snygga! ;P♥


20 dagar om mig själv!

För att liva upp bloggen lite tänkte jag skriva om de här sakerna från denna listan! 
Dag 1 - Om mig.
Dag 2 – Min favoritplats.
Dag 3 – Bästa minnet från sommaren -11
Dag 4 – Kläder jag älskar/hatar.
Dag 5 – Min bästa vän.
Dag 6 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 7 – Detta ångrar jag.
Dag 8 – Den frisyr jag trivs bäst i.
Dag 9 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med..
Dag 10 – Det här får mig att gråta
Dag 11 – Min favoritresa.
Dag 12 – Något jag saknar.
Dag 13 – Mina favoritskor.
Dag 14 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
Dag 15 – Något som är väldigt viktigt för mig
Dag 16 – Mina rädslor.
Dag 17 – Mina styrkor.
Dag 18 – Min önskelista.
Dag 19 – Favoritmotto
Dag 20 - Mina drömmar.

Makroner

Sitter hemam hos Linn och väntar på att våran makronsmet ska vila klart. Vi faila lite så det blir en makrontårta i stället men det blir säkert gott ändå,,, hoppas vi i alla fall :P senare ska vi beställa hem en pizza och sitta och tjocka oss lite så här en fredag kväll ;) Ida kanske kommr hit en sväng också, mys! ha en bra fredagkväll, kram♥


ni får tyvärr inte se våran.. :P


Dagens sötnos!


we♥it


blogg torka..

inget att blogga om..ideér?






Sorry..

..för den kassa uppdateringen men som ni vet så är det lite mycket nu men det ska snart bli ändring på det :) strax ska jag slå mig ner i soffan och titta på en film för att slippa tänka på skolan m.m bara för att koppla av en stund. Men innan det ska jag leta efter en bild på 1D eller på någon utav dem som jag ska rita på bilden. Håller på med kändisporträtt och jag gjorde Emma Watson från början men blev inte alls nöjd så jag ska börja om ;) ses♥


lite kvällshumor skadar vel inte? ;)


Gaaaahhhhhh, ÄNTLIGEN!!!!!

ÄNTLIGEN HAR MIN EFTERLÄNGTADE SKIVA KOMMIT!!!


har redan börjat lyssna sönder den...så klart haha


Haha, den här skulle vi ju haft med på luciat idag! xD


13 December

Lucia tåget gick faktiskt oväntat bra idag! alla skötte sig och allt gick enligt planerna...nästan.. men man kan ju inte göra mer än sitt bästa :) skönt att det är överestökat nu i alla fall, men kul var det!
 Efter luciat, som slutade vid 10, så hade vi lång rast och sedan språk, fick tillbaka våra prov, är verkligen nöjd med mitt resultat! :D en lektion till innan lucnh och så avlutade vi dagen med matte :) de flesta lektionerna är ganska chill nu de sista veckorna (med undantag av prov..) och det märks att det snart är lov! :D Är ju faktiskt bara 11 dagaar kvar till julafton också!


en lite halvt konstig bild på mig och ida innan luciat! :P
frönar mot stallet nu, kram!


Det kommer gå åt *******

Har tränat till luciat hela eftermiddagen, kommer att gå åt ******* det var typ första gången vi tränade idag och vi ska visaupp det i morgon! Nu väntar en hög med plugg och sedan blir det träning som vanligt!

Failed.


Sjukt söta & fett grymma på att sjunga!

'
Hemma från stallet nu, ska strax hoppa in i duschen och sedan sova!♥

3:e Advent

Strax kommer mammas kusin med familj hit, har aldrig träffat dem så det ska bli spännade..vid 3 sticker jag till stallet där det är dags fär åretsjulshow! Ska bil kul att se vad dem har hittat på i år, har nämligen inte varit med och hjälpt till att fixa allt så jag ska bara dit och hjälpa till under showen :) Det är ju 3:e advent också och det betyder att det snart närmar sig lucia,julavslutning,julafton och massor av annat skojsigt! :D kram♥


Karate Kid


Nu blir det filmtajm med karate kid i rutan, sjukt bra film!


När djävulshornen sticker fram..

Kom nyss hem från swc. Vet inte varför men fick värsta utbråttet när jag kom hem, blev fett arg och skrek till alla som öppna schäften känner att min lilla djävul är på besök hehe..nä men vi säger att det är vädret som påverkar mig vilket det kanske är, eller?!


men som tur är finns det ju änglar också som genast gör en på bättre humör ;D


Saturday!

Godmorgon! sitter och väntar på att våffeltången ska bli varm så jag tänkte blogga lite ;) I går kväll kom Clara hit en sväng, vi hade tänkt gå på natt/kvällsvandring..men det blåste lite för mycket haha :P Men vi hade det mysigt ändå, satt och pratade, kolla i skolkatalogen m.m, chillade liksom haha :) Nu ska jag fixa mig lite sedan drar jag och Rajko ner på stan en sväng, måste hitta något till julavslutningen :/ efter det så ska vi kolla på dansuppvisning i swc. Det är Clara och Ida som har uppvisning så kom och kolla vet ja! ;) hörs senare!


Knasboll ♥



My heart's a mess. It's in chaos. But I still smiling


Fångad av en stormvind!

Shiiit vad det blåser! vågar knappt gå ut, är rädda för att blåsa bort! ;O haha nu är det i alla fall äntligen fredag, vad jag har längtat! Kocken (pappa) är inte hemma idag så det är jag som står för maten, min egen köttfärssås med spagetti och pannacotta till efterrätt tror jag det blir , smarrigt värre alltså..;) i kväll har jag inga planer antagligen blir det hemmakväll med någon film och en fet godispåse,låter perfa för mig!



Ball bild från weheartit♥


Gissa vad jag har gjort hela eftermiddagen?

Har pluggat hela eftermiddagen (förvånade?), har so-prov i morgon och jag kan verkligen ingenting, fattar nada! Typiskt att allt ska vara sammtidigt precis innan lovet...kan vi inte strunta i alla prov och köra direkt på jullovet, eller va sägs?! ;) På idrotten idag var vi och simmade, hatar verkligen att visa mig halvt naken inför hela klassen + att det alltid är så kalt i den jäkla bassängen ;O men jag överlevde...nu måste jag lämna datorn till bror, hörs! :)


I need you here with me now



I'm dying just to know your name and I need you here with me now cause you've got that one thing ♥


Wednesday evening

Ska kolla på tyskan lite innan jag går och lägger mig. Blir tidig kväll idag, känner mig helt utsliten och..nere,överkörd,deppig,fundersam,osäkere på allt som sker runt om kring mig. Vet inte vad det är somm händer med mig men livet går som en berg och dalbana, upp,ner,upp,ner. Just nu känns allting bara meningslöst och ovärt..



I'm broken, totally broken


Jag längtar...

tillbaka till Tjeckien! Det var länge sedan vi var där nu och jag längtar skit mycket efter att få komma bort och bo någon annastans. Farmor saknar jag alldra mest och den lilla byn, puben och den goda maten, alla vänner och släktingar! Vill bara dit nu genast! Det är där jag mår som bäst, det är där jag hör hemma, det är där jag känner mig lycklig...





Ett helt annat liv i en helt anna värld♥


Get out of my head!


Grattis Tjejen!

Grattis till Moa som flyller fjortiz idag! Hoppas att du haft en bra dag och att du inte är allt för öm i huvudet efter dreadsen... :) puss och kram från mig!♥



Har pluggat hela eftermiddagen och nu drar jag mot stallet! Har tyvärr inte hunnit med bloggen så mycket idag heller men så är det när man har skolplikt..:/ men förhoppningsvis hinner jag blogga mera i kväll eller i morgon!


100% starkare!

Kom hem från träningen för en stund sedan och gud vad stark man känner sig efter 2h konditon och styrka,riktigt go känsla alltså! :D Efter att jag kollat klart på SOS Västkust ska jag hoppa in i duschen och sedan väntar sängen, god natt♥


När vi tränade idag spelades bla denna låten i högtalarna, det var verkligen riktigt längesedan men gud så bra den är! (haha, för en gångs skull inte en One Direction låt!)




pluggelipluggpluggeliplugg..

Tjenare, har inte så mycket tid till att blogga just nu borde egentligen plugga..så det får bli en snabbis!
Måndagen har varit som vanligt, började med matte på morgonen..så uppfriskande (!) och slutade med elevens val :) Nu blir det som sagt plugga och i kväll blir det träning, så skönt! Vi hörs,kram!


Hittade denna på comixed.com tyckte den var lite små rolig...



2 advent och julbak!

Hela dagen har några vänner från Halmstad varit här och "julbakat", vi brukar inte ses så offta så det är verkligen jätte kul när vi väl gör det! :D Här kommer lite bilder från idag!


Albin gjorde ett självporträtt i pepparkakasdeg :P


Resultatet, snygga va? ^^

Kladdig värre...


Kram!


5 saker ni antagligen inte vet om mig!

1. Jag präglas (haha)
2. Jag föredrar romaner
3. Jag gillar att spela FIFA
4. Jag har en tagg inuti mig som inte går att få bort 
5. Jag vill begrava mig i min madrass med One Directions nya album (och kanske komma tillbaka)

Just Love Them!♥


Last friday night..

..var ju jag och Clara på The Twilight saga Breking Dawn Part1 mins ni? i alla fall tänkte jag berätta lite om vad jag tyckte :) Den första filmen såg jag innan jag hade läst boken och då var jag inte inne i någon läsperiod (vilket jag är nu) så jag tyckte att den var väldigt bra men jag brukar faktiskt tycka att filmerna alltid är bättre än böckerna även när det gäller tex Harry Potter för när man läser en bok så får man ju alltid en bild i huvudet på hur man föreställer sig att det ser ut men sen när man väl ser filmen så ser karaktärerna och miljön inte alls ut så som man föreställt sig, besvikelsen uppstår. Därför tycker jag att man ska se filmen först så har man en färdig bild när man läser boken och behöver inte rätta sig efter boken, fattar ni vad jag menar? :P

 Haha tillbaka till själva filmen..det var ganska länge sedan jag läste den 4 boken så jag hade glömmt ganska mycket men jag tyckte att den var riktigt bra och spännande hela vägen till slutet fast att man visste om själva handligen (också ett minus med att läsa boken  före filmen enligt mig) och vad som skulle hända dock var det skönt att veta att Jacob också får ett lyckligt slut...:) Jag tyckte att dem hade fått med väldigt mycket av handligen så jag är nyfiken på vad som är kvar..blir part 2 bättre eller sämre åter står att se.. ;) (hoppas att ni orkade läsa hit :P)


Rainy day..

Inget vidare trevligt väder idag men dock perfekt för en heldag i sängen med min kära dator och världens bästa band i högtalarna! passar mig perfekt, har verkligen längtat efter en dag som den här, bara kunna chilla och ta det allmänt lugnt!




One Piece- check!


























































































Natt vandring med min kära vän!

Jag och Clara drar oss ut på en liten "natt vandring" men självklart med två stycken fyrbenta livvakter..;)

Här kommer en lite låt också! Love it ♥


You stole my heart with just one look♥


Äntligen Fredag!

Är fett glad idag för det är fredag! :D och bara för att det är fredag så ska jag och Ida baka något mumsigt, Clara kommer nog också hit om en stund! Hörs nog senare, ha en bra fredag! :)


Men jag är extra glad idag för att världens bästa band One Direction♥ Har kommit upp på första platts på Sveriges topp lista och de betyder att de kommer röstas fram 3 fans som hjälpt till att bidra och de kommer att få åka och träffa dem + Sverige är de första landet i världen där gruppens album går in som nummer ett! Läs mera här! Är sjukt glad för deras skull! ♥


lilla Ida ♥


Årets önskelista!


1 December

Klockan är strax efter tre och det är nästan mörkt ute + att det regnar! :( hade glömmt att ''vintern'' var så här tråkig fast att den varade i en evighet förra året :P Just nu väntar jag på att potatisbullarna i ugnen ska bli klara och sen ska jag plugga till tyskaprovet nästa vecka..och engelska glosorna som jag inte börjat med än :S tänkte göra en önskelista senare som jag antagligen kommer lägga upp här! Hörs!♥



istiden

sitter i skolan och fryse sönder! har till och med vinterjackan på!
väntar på att matten ska börja och i eftermiddag blir det plugg och kanske vara me Linn :)

RSS 2.0