Todays Inspiration


Karlovy Vary

Efter vi varit i Leipzig åkte vi till Karlsbad eller Karlovy Vary som det heter på Tjeckiska. En liten stad som låg ner i en dal med höga, smala gammla hus i olika färger och en kanal som rann genom hela staden. Det fanns varmt källvatten som hade någon slags läkande kraft sas det. Man drack det i en speciell mugg som jag visar er senare! Även i Karlsbad var vädret inte på topp och det regnade iskallt, till och med snöade. Det var knappt så att vi kom där ifrån dagen där på! 
 
Lilla Varberg var med på Karlsbad's ''vän- kurorter'' ;)
Alla bilder tagna utav mig
 
 
 
 
 
 

This almost made me cry


Tre bilder från Leipzig

Som jag berättade så var vi i Tyskland i torsdags! Vi hälsade på några vänner i Leipzig som mamma och pappa inte träffat på 16 år och jag aldrig. Deras äldsta dotter är lika gammal som mig och vi har haft lite kontakt innan med varandra och skrivit på tyska så det var verkligen roligt att träffas! Tyvärr var vädret inte jätte bra som ni kanske ser på bilderna men vi hade det mysigt ändå, fikade på ett litet kafé, gick runt i staden och sedan åt vi hos dem på kvällen :) 
 

 
 
 

Labrador

Visst hade det varit mysigt att ha en sådan här liten valp hemma!? Tänk att lilla Siri har sett ut så här! ♥
 

Thats my style

Fruktansvärt skön klädstil måste jag säga men jag hade så gärna velat på nyttföda min garderob, fylla den med en massa fina kläder, smycken och skor som jag trivs i!
 

Little Things

Wiiihhh!!! Jag lyssnade nyss på One Direction's nya singel Little Things ♥ Så vacker, helt underbar, magisk! Texten är så sann och jag tror att många tjejer känner igen sig, i alla fall jag. Den är ganska annorlunda från deras andra låtar och det märks tydligt att Ed har varit med och skrivit den men jag totally love it!♥ Jag längtar såå tills hela albumt släpps! Det kommer låta fantastiskt, jag vet det!
 

Here we go!

Hejhopp! Nu ska jag äntligen sätta mig och kolla på det nya avsnittet av Pretty Little Liars! Here we go! 

Typical.


My Mates

Hejsvejs! Varför inte kolla in mina vänners bloggar? Fina bilder och en massa annat :D
 
Linn & Julia
 

Playground

Bjuder på lite bilder så här på morgonen! :))





 

Miss Summer

Saknar ni också sommaren? Vill inte att det ska bli för kallt. Här snöar det redan :s

Basketball

Nu ska jag dra ut och lira lite basket med bröderna och några kids från byn! Kram!♥
 

AquaPark

 Ser inte fram emot en lång dag i bilen men förhoppningsvis ska vi stanna och bada i AquaPark i Prag som vi brukar :D KRAM!
 
 

Covers!

åhh jag vill också kunna sjunga så här fiiint!!

Leaves and drops


Deutschland


Dagens Cooooling!


Beauty Life

source

1321

Idag var en sådan där bra ridlektion, när allt gick som på räls. Sådana lektioner gillar jag skarpt. Nu ska jag kolla på Portkod 1321 och kolla igenom glosorna till provet i morgon. Godnatt! 
 
Förresten borde ni verkligen kolla in låten som spelas i introt! Luckiset girl av Vinsten, den är grym!
 

Tell me something I don't know, tell me something I care about.

Hejsvejs! Jag antar att ni inte blir speciellt förvånade när jag berättar att jag sitter och pluggar? Men jag måste. Hade förresten tänkt byta design snart men jag vet inte till vad och hur eller när jag skulle ha tid men ni kanske har något förslag? :) Vi hörs efter stallet! 
 

^^


''Game on, bitches''

Woho idag släpps det 13 avsnittet på Pretty Little Liars, säsong tre :D Som jag har längtat! Och eftersom att det är en väldigt spännande serie så händer det nya saker hela tiden och man vill bara se mer! Det är även ett halloweeen avsnitt och det senaste halloween avnittet var ju suuuper bra så jag hoppas verkligen att detta också är det :D 
 
Tumblr_m5bf1dyrxv1qj2ep9o1_500_large

I'm still alive but I'm barley breathing

Har en tråkig eftermiddag framför mig som i stort sätt kommer att bestå utav plugg. Vill försöka hinna klart med det mesta innan lovet så att jag slipper gör det då i stället! Hörs!
 

The Script

Fy satan vad det var längesedan jag hörde denna låten! Sjukt grym!
 

4 Ever.


Can you be my Jack and I'll be your Rose?

Pappa kom hem med pepparkakor och jag som inte ätit något vidare bra idag plus att jag var ganska trött var ju tvungen att smaka en..eller några stycken hihi. Första pepparkakan på ett tag, gott! ;)
Nu ska jag gå ut på en lite hundpromenad i det fina höstvädret! 
 

 

Zayn Malik


My head is a very dark place.

Godmorgon (?) på er! Har en lång söndag farmför mig med en hel del plugg..Här tar vi det inte lugnt bara för att det snart är höstlov nej,nej! Men med The Hits Radio i öronen och en liten vovve som sälskap ska det säkert gå bra :) 
 

Fudge

Har precis käka lite god mat som jag och Linn lagat hihi! Vid tolvtiden åkte vi ner på stan och kollar runt lite där en stund! Det var någon internationell matgrej så det fanns flera stånd där de sålde mat från olika länder. Vi fastande så klart vid det brittiska ståndet som sålde fudge i en massa olika smaker och färger!^^ Nu ska vi leta vidare efter godiset som Linn's mamma har gömt här någon stanns..
 

Så sööta!

 
DETTA MÅSTE VARA VÄRLDENS SÖTASTE REKLAMER!! 

Remember

source

It's in his DNA

Åh jag tycker dessa tjejerna är så grymt coola! DNA är deras andra singel och videon är precis som jag föreställt mig, perfekt till halloween ju! Go Little Mix!! :D 
 
Till er directioner, ser det inte lite ut som Zayn i skuggan 0.55?? ^^

Let's meet in our dreams tonight.

Åh vad jag tycker om att gå och lägga mig på fredagkvällarna efter en lång jobbig vecka och veta att man har en härlig helg framför sig! Också brukar jag tänka på saker som jag vill drömma om eller bra saker som har hänt under veckan hihih! Brukar ni också göra det eller är det bara jag som är knäpp? :P

Delicious cake

Jag och några tjejer var hos Clara och fikade innan. Så sött av henne att baka tårta och små muffins till oss! Allt var verkligen jätte gott, duktig är hon! Nu blir det x-factor, ha en bra fredag! ♥
 
Så klart hade jag med mig kameran!




 
 
 

Thank God It's Friday!

Hej vänner! Så skönt att det är fredag igen, har längtat hela veckan ju. Ska sticka nu men vi hörs senare! 
 
Slänger in två stycken höstbilder...hihohiho!
 
TGIF

Pepparkaksglass

Jag måste bara tippsa om den här sjuuukt goda glassen! Pepparkaksglass kanske inte låter jätte gott men den smakar precis som pepparkaksdeg vilket enligt mig är himla gott! Härlig blandning av glass och jul hahah, ni måste smaka!
 

Little Reasons To Smile

 
source

Portkod 1321

Kikade nyss in på Alice's blogg och såg att att hon hade börjat kolla på Portkod 1321. Jag har sett att den gått på reklam på tv:n och tyckt att den verkar himla bra! Så nu har jag sett det första avsnittet och de är ganska kort vilkket är jätte bra ju! Jag som gillar sådana serier som Dubbelliv ska verkligen följa den här också! 
 

Smile With Your Eyes

Dagens outfit kommer här! Rajkos tröja, vi bytte efter idrotten^^ och mina älsklings jeans (som ni ser..) från ginatricot. Dock lite trasiga men lika sköna för det! 
 

 

Dagens sötnos!

 
source

But inside I'm dying.

Nu är jag sjukt trött på att plugga alltså! Orkar verkligen inte men jag måste ju! Har bara två prov kvar innan lovet. Ett i morgon och ett nästa vecka. Det här klarar vi.
 

I still wonder why things happened the way they did.

Hejsan! Har varit på gymnasiemässa hela eftermiddagen. Så mycket folk och det blir kaos i hjärnan av alla linjer som finns att välja mellan! Efter gymnasiemässan stack jag om skolan för att hämta 12 burkar kakor som vi har sålt, mest till familjen hehe! Så nu sitter jag och käkar kolabollar, som chokladbollar fast mycket godare mohohohoh gottigottgott! 
 

 
 

You know my name.

 
source

You can do anything but not everything.

Godmorgon bloggen! Visst, det är mysigt att vakan till lite regn som droppar mot fönstret men inte en ilsken vind som drar och sliter i allt, mörka moln och regn på det! Känslan av att vela stanna kvar under täcket blir genast mycket mycket starkare då..inte bra. Idag är det i alla fall gymnasiemässa så vi ska åka ner med klassen, trooor att jag vet vilket program jag ska gå!
 
 

I'm going to Brighton!

Woho! Äntligen har jag tagit mig tid och beställt språkresan till B R I G H T O N ♥ Nu känner jag verkligen för att satsa på engelska i skolan. Det ska bli så himla kul att få åka dit! Det verkar så himla härligt att få testa på att leva i England och framför allt träffa nya människor och förhoppningsvis en bra familj! Jag har även valt foto som en aktivitet så jag lär säkert komma hem med ytterligare lite fotokunskaper i bagaget utöver engelskan ;D 
''If I had a British accent I'd never shut up''
 

I'm sorry that I'm not good enough.

Tummen upp för korta tisdag! Har hittills bara varit ute med hundarna och käkat lite. Ridningen är inställd idag så jag har inte speciellt brottom med att börja plugga men jag lär väl få ta tag i det så småning om ändå..! 
 
Två bilder som jag tog under promenaden.
 

Liars

Bara för att jag längtar så mycket tills de nya avsnitten av säsong tre kommer ut!!
 

 

Bubble bath

Yo! Kom precis hem från träningen. Ska hoppa ner i ett varmt bad med såna där små badskummsfigurer som man hade när man var liten hehe! Jag hittade sådana på Kungmässan och var bara tvungen att köpa dem för att  de var sååå söta! ^^ Sedan plugga och sooova, godnatt!
 

Let's go somewhere far away.

Hola! Sitter och chillar i skolan mot ett varmt gosig element haha! Bara två lektioner kvar och sen hem och plugga buhu..! Biljetterna till x-factor har släppts (den gången när one direction kommer hit) men vi fick inga. Tur att vi ska till London i alla fall men det hade såklart varit kul att vara där nu när de kommer till lilla Sverige! Vad ska ni hitta på idag? :)
 

Bad disease


Zup?

Waaa zaaappp??? Tänkte bara säga hej innan jag går och sätter mig framför tv:n för att kolla på Solsidan! Ny vecka i morgon, dock inte lika intensiv ska bli skönt! KRAM
 
hey lazy eye!

Maybeline New York

Blev inte så mycket shoppat på Kungsmässan, hittade inte det rätta! Men lite smink fick följa med hem, eyliner, mascara och foundation. Allt från Maybeline New York!
 

My beautiful friend

Bilder från igår på fina Rajko! ♥

Lilla Ella

Titta så söt lilla Ella var igår när vi kom hem! Helt blöt och lerig med ett litet grässtrå i munnen, söt!
 
 

Raise Your Voice

Kom hem från Rajko för en stund sedan. Efter att vi kommit hem från fotorundan så kokade vi nudlar (standard) och kollade på film! Det fick bli Raise Your Voice med Hilary Duff! Hon har verkligen gjort sjukt många bra filmer! I morgon bär det av till Kungsmässan, yayh!

Inspiration


You know who's beautiful? Read the first word again.

Ni kan tro att det var både regningt och lerigt men några bilder blev det i alla fall! ;D
 

Love to you ♥

Ville bara säga tacl till ALLA som kikar in här varje dag! Ni är bäst, kärlek till er! ♥
 

You can't start a fire without a spark

Godmorgon bloggen! Åh va skönt att få sova ut lite idag, inte känna sig stressad till att gå upp för att sedan setta sig och plugga! Vädret är inte lika fint idag som jag hade hoppats men jag och Rajko drar nog ut och fotar ändå! :D
 

But we had fun!

Heyy! Ni vet det där ''hemliga'' som jag och Linn skulle göra idag skets sig helt och hållet! Vi skulle gjort en video till LWWY och skicka in som ett bidrag i en tävling men det gick inte så bra..Dock hade vi sjukt kul som vanligt haha! Det kan hända att jag slänger ihop en liten video med bloopers men så länge kommer två knasiga bilder som jag tog på Linn undertiden som vi filmade!
 
HAHA snygga vaa??!
 
 

It looks cold


Helgens Planer:

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Känner ni också igen er?


Magic flowers

I morse fotade jag dessa små blommorna och då var dom stängda men nu hade de liksom slått ut, coolt! :D

Den elfte oktober tvåtusentolv

Hejhej! Har bara en lektion kvar sedan stickar jag och Moa troligtvis ner till Komedianten och pluggar! :D Bjuder på två bilder från i morsse!
 



 

Don't You Worry Child

Igår när pappa hämtade mig från träningen spelades denna på radion! Jag tycker att det är himla najjs att de gjort en akustisk verision eftersom att den andra är mer partytempo liksom ;) Riktigt go faktiskt!
(Om) Videon kronglar så ni får klicka vidare och lyssna på YT här !

Dagens sötnos!


The sky is everywhere

HI! Kom precis hem från skolan, har käkat och nu ska jag försöka hinna plugga lite innan träningen börjar. Den börjar tidigt idag så jag har egentligen absolut inte tid att sitta här hehe! Men det betyder ju att jag inte kommer hem lika sent så vi hörs efteråt friends! :D
Titta vad fin himlen var i morse!

Frozen

Nollgrader och frost brrrr! Hade lite tid över så jag hade tänkt gå ut och ta en fin liten fin frostbild men det vär näst intill omöjligt! Hade helst av allt stannat hemma i sängen, varmt och skönt ju..men jag får väl maka mig iväg till skolan idag också. 
 

I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.

Hejsan! Haft en bra dag? Tänkte bara kika in en liten snabbis! Jag har ridit som vanligt idag och det gick riktigt bra idag faktiskt, alltid lika roligt när det gör det! Just nu sitter jag och kollar på Ung&Bortskämd, man känner sig så bra på allt det där med att städa och laga mat när man ser på det haha! Hörs!
 
 

Girls love

 

Black dog

Hejsan bloggen! Igår smet jag ut mellan allt plugg och tog lite kort med min lilla vovve! Och till helgen ska jag och Rajko förhoppningsvis ta lite fler bilder :D 
 
 

BUHU.

Godmorgon! Tisdag morgon vilket betyder idrott direkt nu på morgonen men tyvärr så stukade jag fingret igår när vi spelade lite basket på träningen hehe. Så jag hoppas innerligt att vi inte ska köra varken handboll eller basket för det gör jäkligt ont BUHU. Ser ni skillnaden på långfingrarna? haha o.O
 
 
 

Helgens Awesome - Rajko!!

Gud var skönt det var att träna!! Bästa på länge!! Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen och sedan sova eftersom att det inte blev så mycket i natt...Förrästen, titta vad awesome överraskning jag fick när jag kollade på keela's blogg?! Min bästis blev helgens awesome, sjukt glad för hennes skull ♥ hahaha hon skaka till och med när jag prata med henne i telefonen, SÖT! Länk till hennes blogg hittar längst ner i spallten till vänster! Kram och godnatt på er :)
 

Todays Inspiration


I feel good

Min vecka är räddad! Världens, nu mera bästa so-lärare flyttade fram provet till fredag wohoo!♥ Nästan så att jag blir på bra humör, känner verkligen för att plugga järnet nu and smash it!
Förrästen så börjar inneträningarna idag. Det har varit uppehåll i ca 3 veckor (lite mer för mig heh..) så det ska bli himla skönt att börja träna igen GO GO GO!
 

It's a bad day

Usch,jag har verkligen sovit sjukt dåligt i natt. Jag har legat vaken och tänkt på det där nedrans so-provet, töntigt va..? Ser verkligen inte fram emot en ny vecka just nu. 
 

To get something you never had, you have to do something you never did.

Hej vänner! Har preics ätit lite mat, ska läsa syslöjdsläxan(?) och sedan kolla på Solsidan som börjar idag ;) Självklart var One Direction med på teen awards, de rockade som vanligt och tog hem alla sina tre kategorier hihi :D Vi hörs i morgon igen! 
 

Teen Awards

Heyy! Sitter och kollar på BBC Radio 1's Teen Awards! Vill du också kolla live? Klicka->här
 

Alone


Breakfast

Inte helt fel att börja dagen med en ordentlig frukost!? Jag hinner i varje fall inte med att göra ''ordentlig'' frukost på vardagarna vilket är himla dumt för det är ju då man behöver det som mest. Men nu kommer jag förhoppnings vis orka med hela söndagen också! ;) 
 

Pink candy floss in the sky

I'm exhausted! Från klockan tolv idag har jag suttit och pluggat so. Vi ska ha prov på första och andra världkriget plus allt där emellan! Jag visst knappt vart jag skulle börja..Men som tur var har One Direction varit på BBC Radio 1 hela dagen så de har muntrat upp mig lite i alla fall :) 
Nu kom jag nyss hem från en lite promenix med mamma och hundarna, har inte varit ute på hela dagen så det behövdes! Får väl återgå till so-plugget igen, KRAM.
 
 

Vill ni veta vad det var?

 

Todays sweeties

source

Vad kan det vara??

Jag har fått pakeeeeet!!!
 

41 snabba!

Hur många har du varit riktigt kär i? Inte många
Vad tycker du om kärlek? Jag gillar inte kärlek..eller jo, fast nä. 
När kramade du någon senast? Rajko, i skolan idag
Saknar du någon speciell person? Ja
Har du svårt att bli kär? Ja på sätt och vis, it's compilicated hehe
När fick du senast en komplimang? Venne
HAR DU NÅGONSIN:
Vart medvetslös? Nej
Hånglat med någon riktigt ful? Nej
Hånglat med fler än 50 personer? Nej
Hånglat med fler än 2 personer på en kväll? Nej
Gjort något riktigt dumt? Ja..
Åkt ambulans? Nepp
Åkt polisbil? Nooo
Gjort något olagligt? cyklat utan hjälp haha :s
Fått din mamma att gråta? Tror inte det
Slagit ner någon? Nee
Skämts för dina föräldrar? Vem har inte :o
Sagt jag älskar dig och menat de? Jo det har jag nog
Vad hatar du verkligen? Mycket men just nu prov, gymnasievalet och att det regnar 
Varit kär? Jag tror det
Är du ensam nu? Ja
Vill du gifta dig? Ja det tror jag
Vill du ha barn? Maybe one day!

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Siri och Otti :P
Såg dig gråta? Mina kompisar tror jag..
Fick dig gråta? Det tänker jag inte skriva här.
Du gick på bio med? Ehm..minns inte 
Skällde på dig? Mamma säkert
Sa något till dig och vad var det? Pappa som frågade mig(?) när Oskar kommer hem från träningen

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Ja
Kramat någon? Ja
Pussat någon? Ja, Siri hihi! 
Köpt något? Pizzzza^^
Sjungit? Jaa
Saknat någon? Ja
 
 
JAG HAR:
En digitalkamera? Nä
En systemkamera? Yes!
Telefon på rummet? Neh
En egen dator? Japp min macbooook
Könssjukdomar? Haha nä!
Bästa kompis? Har många fina kompisar :)


Drip Drop

Hey vänner! Allt väl? Här regnar det som bara denn! Det var ju soligt och fint i morse så jag hade hoppats på att det skulle bli en fin fredag men nehe.. och trots att det är fredag ska jag och some friends vara här och plugga till so-provet nästa vecka. Det är verkligen så, när man väl gjort ett prov (som idag) är det bara att börja plugga inför nästa men vi ska kolla på x-factor och en film som handlar lite om det vi ska ha på provet så det bli nog bra ändå :) 
 

Todays Inspo- Little Mix


IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR...

BARA ETT HALVÅR KVAR HURRA HURRA HURRA!!!
 

Härliget att tiden går fort ibland ♥
 

Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag.

Tänkte tipsa om en bok som jag faktiskt inte äns läst ut men den är i vilket fall sjukt bra! Jag är en sån person som måste fastna vid första meningen. Om inte är boken inte bra enligt mig och inte värd att lägga tid på att läsa heller..hehe.
Jag gillar sådana böcker som handlar mycket om relationer och kärlek och sånt (ta det inte på fel sätt nu..). Inte så mycket fantasy och påhittat utan mer värklighetsbaserat, typ. Och jag har den dåliga vanan att alltid läsa sista sidan för att vara säker på att allting går bra, inte jätte bra att läsa en spännande bok då..eller? Men om ni har samma boksmak som jag tycker jag verkligen att ni ska läsa den här! 
 
 
 
 

Just wanna say hi.

En lektion kvar eller ja,datorkurs typ. Sen ska jag hem och äta fler bullar mohahhaha! 
Bjuder på en bild på en lite ros som jag tog igår :P

Kanelbullens dag

Jaah, är det kanelbullens dag så är det! Dock var det inte jag som stog uppe till midnatt och bakade den här gången ^^ Nomnomnom funderar på att ta en till hehe!
 
 

This three is on fire

Hey! Haft en bra dag? Det har jag i alla fall haft ;) Började dagen med elevensval och bild, sedan en sväng till komedianten med klassen och sen pizza som jag skrev innan!! :D Man går ju bara i nian en gång so lets do the best of it!! Hela eftermiddagen har varit sjukt chill den också, pluggat lite och kollat på språkresor, tror att jag har bestämmt mig nu! :)
 
 

JA/NEJ?


Blow it away

Här kommer ytterligare några höst bilder från när jag och Rajko var ute och fotade förra veckan (?) :D Kanske hinner gå ut och ta någa fler idag, vem vet? ;) Funderar även på att välja foto som aktivitet på språkresan om jag nu ska åka..Det hade varit jätteroligt att lära sig lite mer, men kanske blir svårt på engelska? Jag får väl se det som en utmaning i så fall!

Med bästa klassen!


Skate girl.

source

I ♥ Sleep

Sorry för lite halvkass bloggning idag! Har som vanligt varit i stallet och nu ska jag läsa lite och sen soooova (♥) men vi hörs i morgon hörni!
 
 

16.36

I'm going to the stable!
 

Kontrollfreak.

Sjukt skönt med kort tisdag! Slutade tjugo över 12 så jag och Ida kom nyss hem med hundarna. Ska käka lite, färska tortellini nomnomnom och sedan sätta mig med läxorna. Måste nog göra något slags schema där jag skriver upp vad jag har för läxor och prov, till vilka dagar det är till och sånt för att hålla reda på allting *kontrollfreak* o.O
 

Let the words speak

 

Dagens Outfit

Mönstrade tights, skjorta och virkad tröja över :)

Mellanmål

Nu sitter vi äntligen på Komedianten med lite mellanmål och en hög med läxor!  Perfekt väder också, mullet och regnigt^^ Ser fram emot en mysig eftermiddag ;)
 
 
 
 
 

Todays sweetii


The red leaf and me

 Gooodmorgon!! Måndag idag igen, veckorna går himla fort nu! I eftermiddag drar jag och Rajko ner till komedianten och pluggar, vi är så duktiga sååå!
 

RSS 2.0