If people are..


This Is Love

cred till fotografen @JuliaRajkovic ♥

Todays Outfit


Thumbs Up!

Hade tänkt att gå till Agilitybanan och träna lite med Siri så att vi inte tappar allt vi lärt  oss kanske får lilla otti följa med också ;) Och i kväll blir det nog filmtime men vi hörs där i mellan!
 
Teatern var enu en gång toppen, verkligen sevärt! Tummen upp på det!
 

Tall trees, green leaves 2


Trollkarlen från OZ

Tidigare idag åkte jag och familjen till Falkenberg och kollade på Trollkarlen från OZ! Den var verkligen jätte bra och alla var superduktiga! Speciellt Alice som var med och spelade en av de lite större rollerna :D
 
Alice blir utskälld av den onda häxan..^^
 

Tall trees, green leaves 1


Mr. Fitz

Att börja dagen med Pretty Little Liars är ju inte helt fel!? Har äntligen fått sett avsnitt två på andra säsogen så nu rullar det på ;) Beroendefamkallande,helt klart! Ser inte ut att bli lika fint väder idag som igår, kanske blir PLL hela dagen, vem vet? ;) 
 
Håller ni med mig?

What about goodnight kisses?

Säger goodnight med den här lilla sötingen så hörs vi i morgon!
 
Tumblr_m6cx11p4ku1r4v1dho1_500_large

OS


Hunden, människans bästa vän!

Här kommer lite bilder från sista dagen på hundkursen! Ser fram emot nästa år ;)
 

Out in the wood

Nu bär det av ut i skogen för spårning! Sen blir det bad och grillning :)  Kameran får följa med idag också, hade med den både igår och i förrgår men det regnade ju så himla mycket igår så det blev inga bilder..Hörs senare!
 
 
 

Snyggt från BikBok


Funny but stupid.


Open your mind before your mouth

Godmorgon! Här kommer lite bilder från igår kväll!
Vi var inte jätte bra på att grilla heheh.
 
 

Både agility och rallylydnad!

 Hejsan! Dagens lite sämre uppdatering beror på att jag varit på hundkurs hela dagen! Både agility, rallylydnad och en massa korvbitar ;D Där kommer jag att befinna mig större delen av helgen med en massa andra hundtokiga ;) Strax bär det av mot stranden för lite grillning med några vänner!
 

Om en månad..

..fyller jag 15! Detta är vad som ligger på toppen av önskelistan! Kläder/Presentkort på Monki, en militärgrön kånk och One Direction's böcker och filmer ;)
 

Rajk-rajk i glas

Sista dagen på jobbet! Det slutade med att jag låg längst ned i en hög av barn! xD
Nu sitter jag och Rajk-rajk och photoshopar..här kommer en bild på min första redigerade bild, dock med lite hjälp av mitt lilla proffs tillvän ;P
 

Beach Buddies

Mobba inte mina sommmarlovskläder heheh.

Nicki Minaj vs. Rihanna vs. 1D

Grymt!
  

12e Bilden: En bild på någon du älskar

Jag gillar inte ordet älskar, jag tycker att det är konstigt och obegripligt :P Hur som helst finns det alldeles för många som jag 'älskar' för att kunna välja en bild! Familj, vänner, hundar, det skulle bli vääldigt många bilder!
 

Även tränare behöver mat!

Falukorv och mozrella mackor, tummen upp! ;D
 

One Direction got pranked!

Åhh tycker nästan lite synd om Harry som verkligen tror att det är på riktigt sammtidigt som Niall bara sitter där haha.
  

FUN.

 Tumblr_m7gaz4qhji1r6ervto1_500_large
Tumblr_m6dip3gu881r7zntro1_500_large
 Tumblr_m41arxpgdu1rux0u3o1_500_large

We should love, not fall in love. Because everything that falls, gets broken.

När jag hade kommit hem från min springrunda gick jag ut för att testa mina såpbubblor men insåg att det var väääldigt svårt att först blåsa dem och sen fånga dem på bild :P Så jag lär väl få ta hjälp av någon fotointreserad liten vän nästa gång ;)) 
 
 

Tuesday

Går ut och lägger mig i solen en stund efter ytterligare en underbar dag med alla härliga barn!
 
Konfirmationsrosen som slagit ut :)

July - 23rd - 2010 - 8:22pm

Idag, exakt nu, 21.22 var det 2 år sedan världens bästa pojkband skapades! Tack till bland annat Simon Cowell som tog detta fanastiska beslut Fredagen den 23 juli 2010! ♥ I'm so proud of the boys! ♥ #1Directioner4ever
 

Väntar och väntar..

Himla härligt att börja träna igen och träffa alla kompisar och tränare :D Det känns som att det var lite bra att jag tog en ''paus'' för nu är jag verkligen sjukt taggad igen! Nu har jag duschat och väntar bara på att klockan ska slå 21.22. Jag har redan laddat med miniprinssesbakelse och deras första videodiarys! ♥
 
 
 
 

Första dagen på jobbet, check!

Fösta dagen på jobbet avklarad! Superkul, ser fram emot morgondagen ;) Nu ska jag slappa lite innan det är dags för träning! Visst fick vi snygga tröjor?? ;P
 

Love.


Life isn't about..


Späckad vecka!

Den kommande veckan kommer inte bloggandet att vara tiptop. Jag ska jobba måndag-torsdag mellan 10-14 och sedan hade jag tänkt att börja träna igen. Det betyder att jag kommer att vara hemma ca 3-4 timmar varje dag.. Och till helgen ska jag på hundkurs med Siri mellan 9-17 varje dag! Men jag ska försöka att göra lite tidsinställda i alla fall :) 
 

Patterned Nails


London inspirerat

Nu är mina små bröder äntligen hemma! Och som jag nämnt tidigare så har jag och mamma gjort om Oskars rum medans de varit borta ;) När vi letade efter tapeter så hittade vi en fototapet som föreställde en röd londonbuss och en svart taxi. Det passade perfekt eftersom att Oskar älskar bussar och sånt! Resten av rummet målade vi vitt och så målade vi lite detaljer i rött så som garderobsknopparna och en stol :) Det var himla kul att se hans min när han kom in och hans första komentar var ''Gud vad rent det är, jävlar!'', han verkade nöjd :)
 

Kent

Nu drar jag och Linn och lyssnar på Kent!
 

Blåsa Bubblor

När jag och mamma var på Rusta än sväng hittade jag dessa söta såpbubblorna. Jag hade tänkt att när jag har tid ska jag ge mig ut med kameran och blåsa bubblor ;D
 

I don't want you, I need you.

Haft en härlig förmiddag ute på gätterön med vovvarna och donken till brunch! Sedan ska jag träffa Linn som varit borta i en hel vecka från mig och i morgon åker hon igen! Har ju saknat henne himla mycket så jag vet inte hur jag sak klara mig en vecka till utan henne?! o.O
 

11e Bilden: En bild på någon som du aldrig kommer att släppa taget om

Aldrig.

MacBook Air

 Något som jag där emot ser lite mer fram emot än de nationellaproven är att all från åk 6-9 kommer att få en egen MacBook Air datorer.Jag menar, det är ju inte helt fel att få en egen dator så där :P Varbergs kommun håller nämligen på med ett prpjekt vilket innenbär att alla skolor i Varbergs kommun kommer att få egna datorer. Så nu slipper vi de stationära tegelstenarna!
 
 
 

Söt vän jag har :)

Titta vilken supergullig liten ugglering jag fick av Rajko när hon kom hem från Serbien!? Jag fick även två paket lösögonfransar, så sött av henne :)
 
 
 

Jag vill bara spy.

Bara tanken på att börja nian får mig att bokstavligentalat vela spy.  När jag skulle börja 8 var jag livrädd eftersom att alla sagt att det var det jobbigaste skolåret med en massa prov och grejer. Men nu är den biten över. Och ja, stundvis var det förjävligt, men jag överlevde ju trots allt.
Men nu säger många att 9:an är mycket mer chill och att man ändå inte kan plugga till de nationellaproven som för tillfället bara snurrar runt i mitt huvudet som en elakartad tumör. Så egentligen är det ju ganska konstigt att jag är mer rädd för att börja 9:an än 8:an. Men tanken på en massa prov gör mig bara galen! Jag tycker att det är fruktansvärt jobbigt att inte veta vad proven kommer att innehålla då jag inte heller kan plugga till dem. Och jag som brukar börja plugga minst en vecka innan. Panik. Och som grädde på moset ska man välja gymansielinje och allt vad det nu är. Jag har ingen som helst aning vad jag ska välja, jag är helt lost! ''Det kommer att ordna sig'' säger alla,men nej, det känns verkligen inte så just nu.
 
 

Godnatt!

Kom precis hem från Clara, stack dit direkt efter att vi varit ute med hundarna. Det blev en runda på stan innan i alla fall! Nu säger jag godnatt för mig så hörs vi i morgon... med bättre uppdatering!
 

''Jag har små bröst''

Linnea tippsade om denna lilla video, grymt rolig! 
 

We♥it lockar

Det regnar. Igen. Men som tur var han jag ta en runda i skogen innan..Hade tänkt att åka ner till stan med några vänner men vi får vel se hur det blir med det ;S Kanske blir en film i stället?
 
Rajko's perfekta ''we♥it hår'' som jag fixade igår ^^

A cinderella story

Hejsan! Jag har för tillfället rymt hemifrån så jag har ingen dator. Jag hade tänkt att lägga upp lite bilder innan men internet funkade inte! Här är i alla fall en bild på min, Ida och Rajkos drinkar som vi fixade innan idag ;) Nu blir det film!


Knas från igår!

 
 

Goooodmorgooon!

Eftersom att jag ska jobba nästa vecka så tänkte jag att det vel är lika bra att börja gå upp i hyffsad tid. Så nu är jag uppe ;) Ganska skönt faktiskt och det är först nu jag inser att jag sovit bort de tidigare dagrna :S Godmorgon!
 

What ever you decide to doo, make sure it makes you happy.


10e Bilden: En bild på något som du ser fram emot

Jag ser himla mycket fram emot One Direction konserten och London!! Och en till resa...;)
 

Nobody said life was easy

Två timmar på en åker spänderade jag och min kära vän som jag saknat så mycket! Alltid lika mysigt :) Och vi hade tur med vädret en stund eller det regnade inte just då i all fall ;)
 

Barista?

Jag minns inte om jag skrivit om detta innan men barista yrket verkar bara sååå ballt! Efter att jag läst boken Baristas har intresset bara växt. Baristas verkar vara så positiva och verkligen jobba för att det är kul! Jag kan verkligen se mig själv i den rollen, träffa nya mänsikor, servera gott kaffe och jobba med glädje. Självklart är det säkert ganska stressigt  stundvis men jag hade vrkligen velat prova på! Så hela morgonen har jag surfat runt på kaffekurser, olika kaffesorter, den Italienska kaffekulturen, jag vill lära mig allt!
 
 

You're the kind of person that people write songs about.

Ihhhhh! Idag kommer Rajko hem :D Har längtat efter henne super mycket och speciellt idag eftersom att alla andra verkar ha fullt upp med annat..! Nu väntar jag bara på att hon ska komma hem! Tills dess fortsätter Ed spelas i högtalarna och jag fortsätter att bakar bullar för full rulle! :D
 
Hahah har saknat dig vännen!

Brunch

Då var det måndag igen! Har lagat mig lite brunch och sitter jut nu framför tv:n. Har som vanligt inga planer för dagen men vi hörs senare! ;)
 
 
 

I väntan på Clara & Linnea..

Lite jordgubbar och grädde i väntan på att Clara och Linnea kommer! :3
 

9e Bilden: En bild på något som gör dig glad


I think I think too much.

OJ, klockan är redan över 3 o.O Har i alla fall klipt gräset och fortsatt rensa på rummet! Stakars Ida sitter här och gör ingenting medans jag far runt och städar hahaah! Har tillexempel bytt ut en gammal bild på mig från typ 6 till det här super snygga fotot! ;D
 

JUST LOVE THOSE!

HAZZZZ :O
 

Svar på komentar!

Anonym om Life In The Garden: Jätte fina bilder du tagit ;) vilket objektiv använder du? Och redigerar du bilder i ngt speciellt program?
 
SVAR: Tack! :) Alla bilderna är tagna med standardobjektivet till min Canon 550D som är 18-135mm! Jag brukar oftast redigera i Picasa eller PicMonkey som finns online :) Kul att du komenterade, kram!
 

Life In The Garden

Även den här dagen har gått åt till att inte göra någonting! Nästan så att jag redan har börjat tröttna på att ha sommarlov! :O
 
 

8e Bilden: En bild på någon i din klass

Hmmm det finns ganska många att välja på eftersom att vi är över 50st..;) Men här är de flesta i alla fall..Bilden är tagen från när vi hade halloweenfest i typ 6 eller 7 hahahah!  Vi brukar liksom inte se ut som kockar,vampyrer,älvor och allt vad vi nu är utklädda till :P
 
 
 
 
 
 

Kärlek till mozzarella

Lite random kanske..men gud så gått det är med mozzarella!! Skulle kunna äta hur mycket som helst! Det passar till nästan allt, speciellt nudlar. Ni borde prova det! HAHAAH xD
 

Grymma covers!

 

7e Bilden: En bild på någon som du umgås väldigt mycket med

Alla mina vänner och hundarna såklart!
 
 
 

Fredagen den 13

Är helt slut efter att ha målat Oskars rum ! Bra en omgång färg och lite tapet kvar! Jag och mamma hade nämligen tänkt göra om hans rum nu medans de är på läger. Ska bli himla kul att se hans min när han kommer in i ett helt nytt rum! ;D
 

Ny Header!


Impossible - Shout Out Louds

När Ida visade mig denna låten kände jag väl igen den från introt till Dubbelliv ! Numera spelas den om och om igen i högtalarna..! Orginalet, Impossible går så här men jag gillar början aldra mest speciellt till Dubbelliv :P
 

Time for fotoshoot!

Yuhu! Äntligen tillräckligt frisk för att börja springa igen! Det blir ju lätt att man hamnar i dåliga vanor nu på sommarlovet heheh..Strax kommer Ida hit, då blir det fotoshoot!
 

Filmtajjjjmm!

Att shoppa tar på krafterna..!

I'm in the corner watching you kiss her

Uhh! Är nu hemma efter en härlig och solig shoppingdag i Göteborg med Clara! :D Super fint väder enda tills vi kom hem till Varberg igen..;) Ett par tights fick följa med hem idag, kan ni gissa vart jag köpte dom? ;))
Från Monki såklart! Även TopShop har ett stort urval av snygga tights, dock lite dyrare.!
 

You make me smile every day

Åhh! Det är bara dessa killarna som presnterar sig själva hur de vill (som Jennifer..), retar upp Paul, åker på saker med hjul i korridorer, skjuter sina fans med låtsas givär, dansar knasigt, har toappaperskrig, ler på det där sättet som får en att falla, är så jävla underbara!
 
 

Mot Göteborg!

..idag också ;)
 
mobbad bild xD

Obama singing What Makes You Beautiful

HAHAHAHHAHAHHAHA OMG VEM ORKAR SITTA OCH GÖRA EN SÅN VIDEO!!??

Hemmmmmaaa!

Buhh nu har jag lämant iväg min små bröder! Hur ska jag klara mig i 12 dagar? Ingen att bråka med heller..xD Jag blev faktiskt lite sugen på att stanna kvar och nästa år är jag för gammal :/
 

LOL SO TRUE

SHIIIT Jag skulle kunna lägga ut hut många som helst till! Det är mycket som stämmer kan jag säga xD

Handsome guys in suits

Nu bär det av till Göteborgs skärgår i detta, något (!) regninga väder! Det är ett läger för barn med tjeckiska/slovakiska föräldrar, både från Sverige och Tjeckien som brorsorna ska gå på. Jag var med både 2009 och 2010 men i år kände jag inte riktigt för attt åka med, fast att det hade varit skoj :) I alla fall tror jag inte att jag är hemma för en 3 så att ni vet! ;)
Så länge hoppas jag att denna bilden på dessa ursnygga killarna i kostym kan lysa upp denna regninga dagen lite!
 

1D inspiration

Hade supertråkigt innan så jag målade om naglarna, lite failade, fick göra om dom ett X antal gånger men men xD
 

6e Bilden: En person som du saknar

Julia (Rajk-rajk) som är i serbien och Johanna som jag inte träffat på jätte länge!
 

Monday Morning

Godmorgon! Börjar måndagen med än härlig frukost! Testade faktisk att steka ägget i en hjärtformad pepparkaksform, blev himla gulligt ;) Inga planer för dagen så vi får se vad som händer!
 
 

Kvällspromenix med Ida

Åhh blev så himla sugen på att ut och springa innan! Men den satans näsan hindrar mig...En liten kvällsprommenix med Ida ska jag nog i alla fall klara av ;)
 
 

HUNGERSPELEN

Jag har precis läst ut Hungerspelen! Många har sakt att det var den bästa boken jag läst och att den ska vara jätte bra. Så jag tänkte att då får väl jag också ge den en chans :) Vanligt vis brukar jag inte dras till sådana här fantasy böker och filmer så jag tyckte till en början att den var väldigt seg och långsam. Men när själva spelet började blev den bara bättre och bättre! Och eftersom att jag läst ut boken vill jag gärna se filmen som också sägs vara väldigt bra, så jag hoppas att den kommer ut på dvd så jag kan hyra den :D
 

Tredje vik

Första hundabadet på tredje vik för i år!
 
 

boys, boys, boys...

Jah vad sak man säga egentligen..! ♥ 
 

I keep dancing on my own

Hejsan! Han skriva mer i morse mer än att vi (jag,mamma och Ulrika) skulle iväg och rida i Vänersborg. Vi var på samma ställe med PRE hästar som vi var på förra sommaren. Jag red  faktiskt på samma häst som jag hade förra gången, Alina :) Mysigt, men ohh vad jag har ont i sittbenen nu! ;S På hemvägen blev det en sväng in till IKEA, jag och mamma har nämligen lite planer...;) Hoppas att ni haft en bra lördag!
 
 

Ridutflykt

Mot Vänersborg på ridutflykt! Hörs när jag är hemma igen ;)

Hej förkylning!

Tror at brorsan har smittat mig med världens dunderförkylning..Näsan bara rinner non stop! Blir galen!!!
 

Patterned Tights


I'm right over here, why can't you see me?

Hela förmiddagen har gått åt till att röja garderoben! Nu har jag knappt något kvar att ha på mig ;S Det som är bra med att röja är att man ofta hittar en massa saker som man totalt hade glömt bort. Tillexempel ett par svarta jeggings med hål på knät som jag ska tillverka ett par shorts utav ;)
 
 
 

5e Bilden: En person som du kan berätta allt för

Jag anser inte  att man kan lita på mäniskor till 100%. Självkalrt finns det vissa personer som jag berättar mer för än andra, men man vet aldrig. Där för är den närmaste ''personen'' jag faktiskt kan berätta allt för min hund.
 

From Today

Lite bilder från ytterligare en dag hos släkten i Skåne med bland annat skapande i lera och drakflygning. I morgon blir det hemfärd!
 
 
 
 

Use Somebody

Åhhhh jag dör så bra de gör denna låten!! Sorligt nog är deras Up All Night Tour över så jag och Linn kommer tyvär inte få  höra den live :( 
 

A Directioner's Dreams ''Before I Die'' Part 2

Sorry I became a bit dirty..hehe

Lemurer


A Directioner's Dreams ''Before I Die'' Part 1

 
 
 
 
 
 

I don't want to.


Ystad Djurpark

 
 
 
 

Släktkalas och EM-final

Hej! Ursäktar för gårdagens superdåliga uppdatering men vi var på släktkalas hela dagen. Eftersom att vi har släkt och vänner väldigt utspritt så blir det inte så offta att man träffas :) På kvällen åkte vi hem till min mosters mans kompis (även ägare till Siri's systerdotter :P) för att kolla på EM-finalen ;) Senare tänkte jag lägga ut bilder från Ystad Djurpark..!
 
 
 
 
 

RSS 2.0