Topp 5 utöver One Direction

Här är min topp 5 lista på låtar utöver One Direction! ♥


Men ingen slår One Direction ;)


Roses are red..

Roses are red, violets are blue dear One Direction it's gotta be you! ♥


30 April

Godmorgon! Nu på förmiddagen ska jag ner till stan med bror och lämna tillbaka en grejjj. Och eftersom att det är valborg så blir det lite mys med familjen på kvällen med god mat och så :) Här är en liten bild på min lilla ''valp'' Ser ni någon skillnad? ;) 
 


Kvällspromenad och nyklippt vovve

Ska strax på kvällspromend med hundarna, Linn och Moa ;) Jag och mamma har klippt Otti så hon måste skaka av sig lite :P så söt blev hon, ser ut som en liten valp ♥ jag kan visa bild i morgon :) Haft en bra söndag?


You're crazy girl!

Gårkvällen var helt crazy! Har alltid så roligt med dig Linn♥ Fick gå upp lite extra tidigt idag, ska nämligen ha en lek planerad till kursen..Hade först tänkt att göra en konlek men självklart fanns det inga konor och det gjorde det ju det hel änu lite svårare. Får se vad jag hittar på! Vi hörs sen :)


Respect people's feelings.


Lördagkväll med Linn

Åh äntligen är kursen slut, höll på att somna nu det sista! Det var ganska mycket repetion från förra kursen fast att det var en helt annan kurs nämligen Plattformen. Nu ska jag umgås lite mera med små kusinerna innan dem åker hem och i kväll ska jag träffa Linn! ♥ Vi ska käka liten och sedan mysa lite hihi! Kursen fortsätter ju som sagt i morgon så det blir nog inte så sent..:/


Långhelg

Vi är lediga måndag och tisdag också eftersom att det är 1 maj på tisdag. Väldigt najs men långhelg! Dock inleds den med en lång kurs både lördag och söndag...inte jätte pigg på detta men det får gå ändå :)


Känner ni igen bilden från budapest? ;)


?


Your boo bear<3 om Bilder från modevisningen :): Omg så fiinn du är Ellen <33 du var jätte duktig igår tkr du ska satsa på modellkariärren så att du kan dejta HARRY STYLES <33

SVAR: Aww tack Linn ♥ hahha jag tänker dejta Harry vare sig jag är modell eller inte! xD


Bilder från modevisningen :)

Här är 4 bilder från i Torsdags, tagna av Rajkos mamma, tack! Kläderna som jag gick i är i ordning. Själv gillar jag de två sista mest ♥



Vitsippor, skog och sol

Det var så himla fint väder innan så jag och Ida tog med hundarna plus Siris syster Signe på en promenad med kamerorna :))









Plötsligt tog det roliga slut..!

Gahhhh! Är fett ledsen idag..gårdagen var så underbart rolig att jag skulle kunna gå om och om igen! Nu kommer det känas konstigt, har ju längtat så länge och tittat i almanackan och tänkt att nu är det bara 2 veckor kvar, 3 dagar, idag är det! Och plötsligt tog det roliga slut, så fort? :( Någontning som jag mer än gärna skulle kunna tänka mig att göra om ♥ Har inte några bilder än men det kommer :) Har i alla fall kvar den utotbakade flätan från igår !


Nervösa nerver!

I kväll gäller det! Nervositeten börjar komman nu kan jag ju säga..! Men det bästa sättet för mig att lugna ner sig på är helt klart det här ↓ ♥



Och om man vill tagga..!♥


Can't stop smile!


New Jeans

Förra veckan köpte jag ny jeans. Mina favortier var söndiga lite över allt! Så typiskt att Gina Tricot har dem snyggaste och skönaste jeansen men i den sämsta kavliten! :S


All day all night

Nu är jag riktigt taggad inför i morgon! Min frisörstid är inte förens halv 1 så jag har halva dagen på mig för att förbereda mig..! Skönt! Dock kommer mycket tid gå till att plugga..annars hinner jag inte och det kommr att bli en lång dag :o Angående bilder så ska jag bla tvinga mamma att ta med kameran och både Clara och Linnea ska nog ta kort också. Så, förhopningsvis kommer det komma upp lite bilder för er som inte är där :)


Kvällens Tv-tablå*


Tomorrow..

Tomorrow..blir det ingen vidare uppdatering. Efterskolan sticker jag och Moa nämligen direkt ner till den sista modellträningen innan torsdag! Den kommer att hålla på väldigt länge kanske till 9 och efter det så har jag en hel del annat att fixa också! Bara så att ni vet KRAM ♥


#HighHeels

Hallooo! Ingen ridning idag så jag Ida och Rajko cyklade ner på stan en sväng! Ett par skor till bla konfan och skolavslutningen fick följa med hem, riktigt nöjd faktiskt :) NU: So-plugg!


När jag ändå håller på tänkte jag visa skorna som jag ska gå i på torsdag!


Lite speciella men söta tycker jag ;)


Once upon a time I was falling in love but now I'm only falling apart





Take my hand..


SMILE

Jah..nu är den borta :( kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mig!
Har matteprov i morgon så det är bara tt sätt igång med pluggandet! Senare blir det träning också :)


Säger farväl till min kära tandställning!

Säger nu farväl till min kära tandställning! Ett och ett halft år var det sedan vi träffades. Nu kommer jag att kunna le mot min spegelbild tack vare dig! Tack för denna tid vi haft tillsammans, puss och kram och ADJÖ!


?


Your boo bear<3 om En kladdig kaka!:
Nej den ser ju absolut inte god ut nej verkligen inte! ;)<3

SVAR: Haha sötnos! Den var faktiskt väldigt god ;)) <33


Nothing's fine I'm torn


You're little late, I'm already torn..


En kladdig kaka!

Efter kyrkan i morse stack jag och Moa hem till mig för att plugga duktiga som vi är ;) Men nu kände vi för en paus så vi bestämmde oss för att baka en kladdig kaka! Vi har dekorerat den med våran nya sprits som vi köpte i Tjeckien så vi får se hur det blir :P Det käns som att vi har hunnit med så mycket idag..antgligen för att kyrkan började tidigt x)

jaa..vi var sugna på något rikigt onyttigt!


Hejdå Picnik!

Åh blev riktigt ledsen igår när jag upptäckte att
Picnik har tagits bort! Men som tur var hittade jag en annan sida med inprinsip samma material som det var på Picnik den heter PicMonkey <---- länk här!
For Example:


Bra med ledarskap i bagaget!

Anledningen till att jag inte hunnit blogga idag är för att jag varit på kurs från halv 10 till 4! Efter som att jag ska jobba på friidrottsskolan i sommar måste vi gå en hel del kurser i bland annat ledarskap och HRL (hjärt och lungräddning). Är väldigt tacksam över det ingår och det är ju så himla bra att ha med sig ett bra ledarskap i bagaget i framtiden :) Fick med oss en bok hem där det står en massa bra tips om lekar osv! :)


Persika & Melon

Åh shiiit, kom nyss hem från modellträningen! Blev lite extra länge idag efter som att vi körde egenom pogrammet med ombyten osv, stressigt till tusen men nu är jag sjukt taggad! Och det hade varit super kul om så många som möjligt kan komma :) På hemvägen svängde vi in på vårt älskade kvantum och köpte dricka. Provade en MER som jag aldrig druckit förut, persika och melon, god var den :P
När jag kom hem sa pappa att mamma hade åkt med Otti till slöinge djursjukhus, hon hade tydligen gjort något med tassen. Dem är hemma nu igen och det var ingen fara som tur var hon har gjort så förut så det hade vel gått över helt enkelt :)


Komedianten med Mo!

Sitter och pluggar på komidianten med Moa, strax glider vi vidare mot Rosenfred för näst sista modellträningen innan showen! Modevisningen kommer att hålla hus den 26/4 i Nöjeshallen, första showen är klockan 18:00 och den andra klockan 20:00! Biljetter går att hitta på Björn E nere i stan 65kr :))


Friday I'm In Love

I don't care if Monday's blue Tuesday's gray and Wednesday too
Thursday I don't care about you, It's Friday I'm in Love!


''Luke Tortellini or something''

You guys allways make me smile! ♥


1.31 that's our Nialler ♥


Berts knasiga fantasier och plugg

Idag har det varit en riktigt pluggdag! Har fullt upp kommande helg och vecka, ska bland annat på kurs,vara ljusbärare, ta bort tandställningen och träna det sista inför modevisningen plus 2 prov och läxor! :S Aaja, just nu pluggar jag med Moa via vårt älskade skype ♥ eller ja, just nu läser hon Bert för mig, alltså helt kansiga saker som det här:P
''Man brukar säga ''två själar, en tanke'' - Fast idag var det visst två tankar också''
'' Har du tänkt på en sak Dagboken? - Ja? , att man inte borde tänka på vissa saker''


Det luktar blöt asfalt

Sådan här dagar som idag, gråa,mulna,kalla,regniga och tråkiga. Sådana dagar vill man helst (och borde) bara stanna hemma och krypa ner i sin säng med vovvarna, lyssna på bra musik, tänka fritt och bara andas, kanske kolla på en film? Bara för att den här mysiga höstfeelingen kommer tillbaka trots att det är ''vår''. Kom och tänka på det här när jag cykla till träningen då jag kände den här doften av blöt asfalt och änu lite regn hängde i lufften. Fick lust att vända och cykla hem igen!


I'm blinded cause you are everything I see

Ingen mjukstart här inte! Har redan 2 prov inplanerat och läxor..Efter skolan stannade jag och Ida kvar och pluggade, kände att man får mer gjort i skolan på något sett än att gå hem. Det blir oftast att man sätter sig med annat som är roligare så som bloggen, fb,twitter osv. Känner ni igen er? ;) Men nu är jag nästan klar med pluggandet och sticker i väg och tränar i det regninga vädret! ♥


En jätte gammal bild som jag och Rajko tagit!


Never cry for the person who hurts you..


#17

Tisdag och det betyder ju självklart Top Model! Nu när den svenska varianten är slut har en ny säsong börjat. Men i Top Model 17 är det gamla modeller från tidigare säsonger som har åkt ut som får en andra chans lixom ;) jag känner faktiskt igen många utav dem så det ska bli kul att följa!

Jag ''avslutar'' kvällen med denna urgulliga bilden, bara för att det är tisdag.. ♥


Färglatt utan färgämnen!

Super söta små godisar som vi fick nu i påsk. Goda och utan färgämnen, det gillar vi hihi ;)


Tuesday Morning

Vanlig tisdag som väntar! Skolan, stallet osv :) Godmorgon hoppas att ni får en bra dag♥


Åh, blev riktigt glad när denna kom på MTV alldeles nyss! Många sommar minnen som ploppade upp i skallen på en haha!


He kills me!

OMG he really tryes to kill me!!!


*DEAD* R.I.P


Allergic to Mondays

Halloj! Hemma efter en runda på stan med Moa och broder! Ett svart och ett vitt basic linne fick följa med hem ;) Strax ska jag begemig mot träningen som numera är ute och idag är det höjd med, I like! :D


 Köppte en ny tröja i Budapest på favorit affären NewYorker ♥


@Twitter


Varma källor,god mat & underbar utsikt!

Som jag lovade ska jag berätta vad jag gjort hela mitt påsklov! I torsdags åkte vi ner till Tjeckien för att hälsa på farmor, kusiner mfl. Det känns precis som att man kommer hem från att ha varit borta jätte länge. Det är så himla skönt att åka bort men ändå hem på något sett, kunna ta det lugnt utan att behöva tänka på en massa andra och annat. Tror att det är därför jag sover så himla bra där haha, drömmer alltid en massa fint ''hemma'' :)

I alla fall, först firade vi påsk som vanligt och det blev en hel del godis :D



I Tisdags åkte vi med tåget till Budapest i Ungern! Det var verkligen super fint och jätte bra väder mins 16 grader i alla fall!


Det var en lång tågresa...haha

På eftermiddagen när vi kom fram tog vi bara en liten runda föra att kolla läget...




...men dagen där på tog vi en stor runda i hela Budapest för att få se så mycket som möjligt! Bland annat parlamentet uppe till höger!


Vi gick över allt men man kunde tex åka spårvagn längs med floden :)






Om man gick över kedjebron(ovan) kom man till Buda där fans ett jätte fint borgområde med jätte fin utsikt över Pest, den andra sidan :)



Sedan gick vi till Saluhallen för att äta..


God mat och häfftigt ställe!




På kvällen åkte vi till ett utomhusbad som var uppvärmt av varmakällor som Ungern är känt för. Det var helt underbart att hoppa ner i en 38 graders pool efter en lång dag! Och sjukt coolt att kunna titta upp i himlen och se moln åka förbi! Jag hade tyvärr inte med mig kameran som ni kanske förstår men här är en bild från internet :)


All we wanna have is fun but they say that we're too young, let them say what they want!

Puh, äntligen hemma igen! Klockan är ganska mycket nu så jag berättar om min lilla trip i morgon i stället :) Så länge bjuder jag på några bilder på mitt påskägg som jag målade haha ♥


Lego House

Tummen upp till denna underbara trudelutt!


Hungary, here i come!


Oh how I wish that was me!


''Jag är halv Tjeck''

Jag tänker väldigt ofta på att jag har Tjeckiskt blod i mig eller vad man ska säga. Men det är också så himla lätt att glömma och det har jag dåligt sammvet för att jag gör. Pappa pratade alltid tjeckiska med mig när jag var liten men jag vet inte varför han har slutat, det har bara blivt så.
Inte alla har den möjligheten som jag har, att ha en annledning till att resa bort två gånger om året för att hälsa på släkt och vänner i ett annat land. Och att ha ett helt gratis språk...som man inte ens kan!? Det är ju bara förjävligt! Man sumpar sin chans, ståppar in den längst ner i byrålådan liksom. Ibland måste jag till och med stanna upp och tänka efter, ''Vad gör jag i den här lilla byn ute på landet igentligen? Just det, jag är halv tjeck, det här är en del va mig och mitt liv!''
Jag vill inte lägga all skuld på pappa men om jag hde kunnat spola tillbaka tiden hade jag tvingat honom att prata med oss på tjeckiska! Det måste liksom komma in i vardagsspråket och naturligt. Som att säga alla dem där små sakerna ''Ellen, glöm inte att borsta tänderna!'' förstår ni? Om det är någonting som jag verkligen skulle vela lära mig så är det att kunna prata flytande tjeckiska! Det hade varit så himla roligt att en dag ringa till pappa och berätta att man gått en språkkurs i smyg och framför allt kunna säga det på tjeckiska! Hade så gärna velat se den minen! 

Ja, det här blev en lång trext, kände att jag behövde skriva av mig lite! Och har ni kommit hit så vil jag bara säga att jag aldrig kommer ge upp!


Bortaplan!

Hej pa er! Jag ar for tillfallet inte pa hemmaplan som ni kanske ser pa stavningen (: Uppdateringen kommer darfor inte vara pa topp denna veckan! Hoppas att ni haft en bra pask jag har i alla fall haft det :D Jag kommer sjalvklart att beratta vart jag har varit osv nar jag ar tillbaka som vanligt! Puss ha det bra! ♥


.


Just GUCCI & DISEL

För någon vecka sedan var ju jag och Moa nere på stan då vi bland annat svängde in på KICKS för att lukta på One Direction's perfymer. Haha snarare jag skulle lukta på deras perfymer, galet va?! Tyvärr fanns bara Louis och Liam's perfymer men jag får nöja mig med deras så länge men, mmmmmmm så gått dem lukta! ;O


''When someone smells good, it automatically makes them more attractive''


Larry Stylinson


Det här är verkligen äkta bromance #JustSaying ♥


True shit!!

Hoppas att ni orkar läsa alla haha!


Happy birthday to you!

Garttis på 15-årsdagen! Hoppas att du haft en fin dag och att du blev glad för min och Claras present ;D Puss & Kram på dig!♥
( vet inte vad som hände med texten :S)

Ett år kvar! ♥

5 april idag!!! det vill säga ett år kvar tills jag och Linn står bland folkmassorna inne på Londona arena O2 där våran dröm slår in! ♥ snälla kan inte tiden gå lite fortare!?



bara att hålla ut..1 år kvar!♥


Cheddar Cheese ♥

Mumsigt onsdagsmys med mig själv haha! #BIGLOVE♥


With One Look

Är hemma från tandläkaren nu! Plötsligt käns det som att man har tandkött xD Överkäken ryker dock nästa gång, visar er hur det blev då i stället ;) Innan jag cyklar ner till kulturskolan för modellträning ska jag läsa världens underbaraste novellblogg skriven av en directioner som jag typ känner, haha! För er som är intreserade finns den här :D


Tidsinställt, hos tandläkaren!

Sitter hos tandläkaren nu. Är redo för att säga hejdå till min kära tandställning, åt minstonde i underkäken! ^^ Kommer att kännas väldigt ovant utan den men jag hoppas att det ser hyffsat bra utan också ;)


DUDE..


Senare Lyckan i LA!

Hemma från stallet nu, starx börjar TopModel, näst sista avsnittet! Själv hejar jag på Klara :) Efter det är det Lyckan i LA, också ett bra program tycker jag :)


It's too cold outside for angels to fly

Rubriken säger sitt, -8 grader var det i morse! Här om dagen var det ju minst 12 grader i alla fall, konstigt väder! Mycket mer har jag inte att berätta för er idag, ska rida som vanligt och så :) Här nedanför är tre stycken remixer på WMYB, hope you like it!♥


Misslyckade nudlar och stark saft!

Skrev ett inlägg hos Rajko innan men internetet började krångla så det kom aldrig upp här! I alla fall, min dag började i skolan som vanligt och vi spelade gitarr och sjöng för våran lärare. Är inte speciellt musikalisk av mig så det gick väl sådär :S Efter skolan åkte jag direkt hem med Rajko, vi åt misslyckade nudlar och drak aldeles för starksaft haha! Senare kom Anna som tidigare varit modell för att lära mig och Rajko lite, det var verkligen super kul ! :D hoppade över träningen och tog en liten springrunda med Rajko i stället :)


.


Kaffe utan socker är som kärlek utan kyssar

Sitter hos Ida just nu men ska strax dra hem för lite mat :) hela eftermiddagen har vi bara chillat, lyssnat på musik, druckit smoothie och kollat på Eva&Adam ♥ satans skönt att bara ta det lugnt i bland !


1 April

...och det betyder att det är ny månad och där med 1 April! :D Har ni lurat skiten ur någon än?! Haha, jag lyckades faktiskt lura Linn hihi♥ Nu ska jag fixa mig lite och sedan ska jag och Ida gå ut en sväng i det fina vädret :D


Louis tweetade till exempel det här.. ;D


RSS 2.0