Språkresa?

Den här broshyren damp ner i brevlådan idag! Det hade varit så sjukt kul att åka på språkresa! Det verkar så himla roligt att träna engelska, träffa nya vänner, upptäcka, prova på olika aktiviteter och festa :)) Det finns både resor till USA, Malta och England men USA känns lite vågat första gången så jag föredrar nog England i sommar! Man kan också kombinera med olika inriktningar tex ridning och fotboll men jag fastnade mest för ''fashion'' ^^  Och jag skulle faktiskt kunna tänka mig att åka själv eftersom att man kommer att åka i en grupp med andra ungdomar och nya ansikten :))
 

Afternoon

Kom precis hem från en mysig eftermiddag i stallet med en lång uteritt och fika ;) Nu ska jag duscha och käka lite innan Linn kommer hit, sen drar vi nog vidare till Ida! :D Jag blev förrästen inte vald till en utav dem som ska få åka med till auschwitz. Lite synd men jag är himla glad för de som fick åka! :D
 

Åhh vad jag längtar tillbvaka till Budapest så himla fint!
 
 
 

No love for the guy who tells that he love you..


Fr1Day

Hey! Idag är det ju fredag och i eftermiddag ska jag till stallet och rida uteritt så jag komemr inte uppdatera mer för ens efter 5 skulle jag tro :) Hoppas verkligen att det inte regnar bara! Vi hörs efter det i alla fall ;)
 
 
 

Take Me Home

OMG! Det här sägs vara One Direction's omslag till sitt andra album, älskar det! ♥ Louis har också bekräftat att det ska heter Take Me Home och jag säger bara visst, jag hänger gärna på ;D
 

Homeworks and stuff

Det känns verkligen som denna veckan gott himla fort! I morgon är det redan fredag igen :o  Vem som får åka får vi inte reda på för en i morgonbitti! :s Har inte hänt något speciellt idag..så jag ska återgå till mina läxor :)
 


 

18e Bilden: En bild på din fritid









Keep Calm

Morni'n morni'n! Idag börjar vi med idrott på morgonen, uppfriskande men kanske lite för kallt! Förhoppningsvis får vi reda på vem som ska få åka till Auscwitz idag, tror inte att det blir jag men lite spännande i alla fall ;D Vi hörs!
 
 

Drama, lies, tears..


Otilia





BARISTAS tredje boken

Titta vad jag lånade på biblioteket idag!! :D Hade ingen aning om att det fanns en tredje bok o.O Ska börja läsa den så fort jag läst ut min andra bok!
Nu sitter jag ocj äter, ska skriva klart mina två noveller och välja vilken som jag ska lämna in och senare ska jag träffa Ida :)
 
 

.

Tumblr_m8q7pf098m1rzi0ono1_500_large

Happy Birthday Daddy Direction!

Ett super stort grattis till vår älskade Daddy Direction, Liam Payne som fyller 19 år idag!!! :D
 

Grattis snygging! ♥ ♥ ♥
 
 

Ung & Bortskämd

Det bara regnar och regnar! :( Jag ska i alla fall ta mig ett varmt bad och sedan kolla på Ung & Bortskämd som Daniel Paris vann förra gången ;)
 

Adventures in London

I går fick jag även den här lilla kortet av familjen ;) Tyckte att det var himla duktigt av mamma att hitta en så passande bild haha!
 

New in

Det var tänkt att detta skulle publiceras i morse men icke! Dagen har jag i alla fall tillbringat på vallen då vi hade vår årliga OS-dag! ;)   
Igår var det ju både födelsedag och skolfoto så det passade ju bra att få lite kläder då :) Tightsen och tjocktröjan som är likadan som min sandfärgade fast grå (om ni vet vilken jag menar) är nytt!
 
Allt från Monki ;)
 
 
 

Teenager Post

60922448_large

Mashup

Jag gillar när de gör sådanna här ''Mashup's'' ! Men orginalen är ju bättre men den här var grym haha!

Birthday cake

Hej igen! Nu har jag käkat lite födelsedagsmiddag och strax blir det tårta :) Jag tycker ändå att jag haft en bra födelsedag och bara att det var sol gjorde faktiskt det hela bättere :)) kram!
 

From my friends

Jag har överlevt både skolfoto,matte test och allt vad det nu var! Nu hade jag tänkt visa vad jag fått av min söta vänner :)
En body mist och en body butter som luktar sååå gott!
En body splash (mango) och det här ursnygga nagellacket som jag kollat på tidigare^^
 

17e Bilden: En bild som påminner om dig själv

Hmmm det var svårt..kanske?
 
hahah vet inte xD

27 Augusti

Godmorgon! Nu på morgonen har jag som vanligt blivit uppvaktad av min lilla familj med frukost på sängen och lite peket :) Jag berättar vad jag fick senare för jag måste skynda mig till skolan nu! Det är i alla fall sol än så länge ;))
 

Yellow and Orange

''Hittade'' den här fina rosen i trädgården och det luktar så himla gott! Älskar rosor!!
 

Nästan lite nostalgi över det hela

Åh jösses vad längesedan det var jag hörde denna låten! Den påminner mig mycket och förra sommaren och min kompis Ida mihihih!
 

Nu ska det bakas födelsedagstårta!


You should..


The sky is falling down

Ja, skulle inte förvåna mig om himlen föll ner och gick i flera tusen bitar med tanke på hur mycket det oskar! Har säkert tillbringat en hel timma (minst) i natt med att försöka lugna ner lilla Otti som är totalt livrädd för den nedrans oskan..Idag ska jag fortsätta fixa lite med di verse saker och sedan hänga lite med Rajk-rajk ;)
 

Up to the sky cut through the clouds and dive back into the night

Var ute och sprang med broder en sväng. Körde på asfalt idag i stället för i skogen, mycket skönare att spurta på asfalt tycker jag! :) Strax ska jag och familjen åka ner och äta lite födelsedagsmiddag för att fira mig lite i förväg ;) Hörs!
 

16e Bilden: En bild på ditt favorit plagg

Jag har lite glömt av listan..men aj, mitt favorit plagg då..Jag har nog inget direkt favorit plagg utan jag tar på mig det jag trivs i helt enkelt, det jag känner för och tycker passar för dagen :)
 
Ibland lite enklare som idag..;)

Delicious


It's not just a band, it's a lifestyle.


Otur.

Sitter och chillar med Ida, lyssnar på lite skön musik! Fredagen har varit himla lång, redan vid tio kändes det som det var eftermiddag vilket det inte var..Innan var vi ute på hundpromenad som jag sa att vi skulle, tog lite kort också :) Och vet ni vad mer för kuligt jag ska göra på min födelsedag?? Jo jag ska ha mattetest, jippi! Hur mycket otur kan man få egentligen? o.O
 

.


Beauty You

Redan fredag?! Yes! Efter skolan blir det hundpromenad och sen ska jag fortsätta på det där brevet..! Innan jag går tänkte jag bara visa er den här perfymen som jag fick av Linn i konfapresent! Den luktar jätte frächt, inte så här starkt och kemiskt som vissa perfymer kan göra :) Andvänds varje dag!
 

Marshmallows

Ena stunden känner jag mig jätte peppad inför det här skolåret, idag kändes det faktiskt riktigt bra förutom att jag gäspat hela dagen!  Nu ska jag micra några marshmallows och börja skriva på auschwitzbrevet :)
 

DISASTER

På måndag fyller jag år och vi brukar inte vanligtvis göra någon stor grej utav det i min familj. Men den här födelsedagen känns inte som om den kommer att bli det bästa...Först och främst ska vi ta skolfoto, vem gillar att ta skolfoto? Inte jag i alla fall^^ Sen är det så att två elever i åk 9 ska få följa med på en resa till Auschwitz i Polen och för att få chansen ska man skriva ett ansökningsbrev som ska lämnas in..på måndag :s Och på kvällen är det föräldrarmöte på skolan angående datorerna vi ska få vilket betyder att någon av mamma och pappa inte kommer att vara hemma. Det skulle inte förvåna mig om det skulle regna heller..
 

Second day..

Second day of school!
 

There's a difference between friends and best friends.

it is

There we go again..

Jag går i 9:an nu. Känns inte så stor skillnad, än. Jag slutade redan klockan ett idag, skönt med ''mjukstart'' och schemat har vi fått. Kanske kommer vi att få sluta tjugo över två varannan tisdag, lövely! Och regnet öser ner, mysigt!
 
Har lite bildbrist men här ser man lite av min outfit idag :)
 
 

This feeling

Tja ungefär så här kände jag i morse. Men det är bara att försöka göra det bästa av situationen helt enkelt, mycket mer kan man ju inte göra! Just smile
 

Hurra.

Åh vad ja har längat efter denna dagen. Hurra.

Min sommar..

började med en härlig helg i Stockholm med min bästa vän..
sedan var jag mamma och bröderna i Skåne och hälsa på kusinerna ungefär en vecka..
Efter Skåne var jag hemma själv och umgicks med en massa kompisar, hade några mysiga strandkvällar..
Jag mamma och hennes kompis åkte till Vargö och red på PRE hästar.
Vecka 30 sommarjobbade på friidrottsskolan vilket var himla roligt!
Närmare slutet av Juni var jag och Siran på hundkurs..!
Jag och familjen var på teater Trollkarlen från OZ :)
och första veckan i augusti gjorde vi en liten familjeresa till Stockholm/Uppsala ;)
Nu de senaste veckorna av sommarlovet har jag bara ahft härliga mornar, tat det lugnt helt enkelt :)
 
 

It always gets better

Förlåt för mitt tråkiga inlägg innan men det är verkligen så jag känner just nu! Anyway var jag nyss och lämnade en jobbansökan,excited! Nu ska jag ut och gå med Clara, ränsa tankarna lite :)
 

Vill INTE!

''I morogn börjar alltså skolan, och sommarlovet som alla såg fram emot är redan borta. Allt det där man planerade att göra, allt som man envetet klamrade sig fast vi mot slutet av terminen. Allt man inte han med, trots att sommarlovets dagar egentligen är långa och sena med surrande myggor och lukten av frihet.''
Jag känner precis som min vän Johanna. Jag har verkligen ingen lust att gå tillbaka till de här stressiga veckodagarna med en massa plugg, prov och sömnlösa nätter. Alla press på att välja gymnasium och att prestera sitt bästa på till exempel de nationella proven gör mig matt. Ahhhhhh!!!
 
 
 

.


Sista sommarlovskvällen

Sista sommarlovskvällen..avslutas med en bit vit kladdkaka och amerikanska blåbär från trädgården!
 
 
 

Do always wear your invisible crown

Åt nyss en glass, det behövdes kan jag säga! Det är ignen sol ute men himla varmt ändå o.O Innan var jag och Linn nere på stan, vi skulle kolla rean på CityBird men de öppnade inte för en 1 och så länge orkade vi inte vänta. Vi åt en god lunch i stället och satt och snackade ♥
Dessa faketöjningarna fick följa med hem, bara 10kr på Ginatricot. Kommer nog inte använda båda sammtidigt tänkte bara att det kunde vara lite coolt att ha :)
 

Just directioner things


Like a balloon

Pappa kom nyss skrikande ''Det är en luftballong ute,jätte nära!'' och mamma ''Ellen, hämta kameran, hämta kameran!''. Så vi stog där, jag med kamera i högsta hugg och glodde precis som att vi aldrig sett en luftballong förut haha. De vinkade till och med på oss xD
 

You and me against the world

Sitter och väntar på att Linn ska komma  hit så ska vi och pappa beställa hotell och flygbiljetter till London :D Jag har som sagt varit funktionär hela dagen där av den dåliga uppdateringen!
 

Tattoos

Någon gång vill jag skaffa en tatuering. Bara en liten som betyder något till exempel en låt text eller något sånt. Jag tycker att det är fint att tatuera sig på handleden, bakom örat och i nacken,måste bara komma på något fint :)

The Hunger Games

Hejsan! Igår kväll kollade jag och Clara på The Hunger games efter som att den kom ut på dvd då. I helhet tycker jag att den var bra men jag hade nog, som vanligt lite för höga förväntningar, plus att både jag och Clara kom fram till att  de tagit bort väldigt mycket som vi ansåg vara viktigt :/ Så lite besviket var det ändå.
Planerna för dagen är att bland annat åka ner till Vallen och funktionära enu en dag..och sen får vi se!
 

The point with life is to have fun.

Nu är jag hemma efter att ha funktionärat i 6 och en halv timma :P Jag och ida har varit ute med hundarna en säng och ska nu kolla på film eller något i den stilen :)
 
Så fick vi en snygg, rosa tisha också haha ;)

JUST..


Getabockspelen

Godmorgon! Sitter och kollar på Jim's värld och äter frukost. Om den stund ska jag och mamma ner till Vallen för att hjälpa till som funktionärer, inte jätte mysigt väder men det är inget att göra åt!
 
 
 
 

''Minikräftskiva''

Har precis ätit en liten minikräftskiva med familjen, gott! Har lite smått brottom för jag ska ner till stranden med några vänner och jag lovade Clara att vara hos henne klockan 8 så jag måste tyvärr dra, men vet ni? Vi hörs i morgon :)
 

Forget all the sadness


Eva&Adam

Nu ska jag fixa lite frukost och kolla på Eva&Adam :D

I wish you were better at listening

Del 2
 
 
 
 
 
 

Paintball :S


I want those so badly!

Åh jag har blivit kär i dessa ursnygga tygkassaran! Vet bara inte vilken jag ska välja, vilken tycker ni?

Toscakaka

Jag kände att det var väldigt länge sedan jag bakade så jag gick upp lite tidigare och smällde ihop en Toscakaka! Himla mumsigt! Idag har jag en ganska fullspäckad dag som jag där emot ser fram emot :D
 

American pancakes

Tjenixen! Drar mig strax till Linn ♥ Denna onsdagen har varit fruktansvärt varm precis som en ond påminnelse om att det är en vecka kvar tills skolan börjar igen..Men det hindrar inte mig och Linn från att sluta njuta av det lilla av lovet som är kvar. Till exempel proppade vi i oss en massa Amerikanska pannkakor innan ^^ 
 
Ja, jag gillar att leka lite me maten hehe:P
 

I'm stronger than you.

Kännde för att gå ut och ta lite kort och då är det ju bra med en sommrig trädgård ;))
Del 1
 
 
 

One Direction rocked at the Olympics!!

Bara jag som tyckte att killarna var sjukt grymma på avslutningscermonin i söndags?? Jag oxh Linn satt som fastklistrade och bara väntade på första tonen hahha^^

Todays Inspiration.

 
Tumblr_lx328fhhad1qfdwsio1_500_large
Tumblr_m8pon1rzrb1r1qa99_large

I just wanna say hi.

Hejsan! Kom nyss hem från Göteborg och ska strax iväg till stallet för terminens första ridlektion. Dessa två dagarna har varit toppen verkligen! Hade lätt kunnat stanna längre!
 
 

Frogiii


Home is wherever i'm with you

 

Childhood memories

Johanna mötte upp mig på stationen vid halv elva tiden sedan gick vi en runda på stan innnan vi åkte hem och lagade mumsig pastasallad! Efter det gick vi en snabbis till biblioteket, gick hem en stund och promenerade sedan bort till ''ankdammen'', childhood memories på hög nivå! Nu ska vi kolla på Glee, standard..;)
 

Sant!


I Want

Åh jag vill verkligen lära mig spela denna på piano! Måste bara skaffa ett piano först..:s 
 

Friendship for life

Väskan är packad! Idag åker jag till Göteborg och hälsar på min kära vän!♥
 

Avslutningscermoni vilket betyder 1D

Nu sitter jag och Linn bänkade framför tv:n och väntar på att avslutningscermonin för OS ska börja det betyder nämligen att One Direction ska uppträda! :D


We go to the beach

Vi hade en mysig stund på stranden tills det kom värsta feta molnet och täkte solen. Och precis när vi packat ihop och var på väg hem var molnet borta..typiskt! Vi tog i alla fall lite bilder med Linn's kamera, dock inte så många från stranden men fina ändå :))
 
Rajko's fläta som ser jätte lång och läskig ut haha.

Louis Tomlinson

isJag måste bara visa er detta ursnygga skalet på Lou som jag, Rajko och Moa gav Linn i födelsedags present när hon fyllde år! Hon fick ett till med hell gänget på men det här är bara för snyggt! Hade jag haft en Iphone skulle jag lugnt tagit det själv! :O
 
 

Who let the dogs out?

Jag och Rajko tog en liten morgon runda med hundarna vilket var jätte skönt! Nu ska jag städa lite och sedan åka ner till stranden för första gången i år ,bortsett från 3:e vik :P
 

iGo One Direction

Efter maten sticker jag till Linn för att bland annat kolla på iCaly avsnittet där One Direction är med! Jag var inte hemma när det sändes här i Sverige men det ska bli väldigt kul att höra hur de dubbat rösterna :P
 

Bästa!

Bästa vänner är bra att ha♥

Chillar i solen!


Huvud mot huvud

Godmorgon! Ställde faktiskt klockan på 7 idag. Dels för att börja komma in i de vanliga rutinerna lite innan skolan börjar. Sedan kom jag på en massa saker igår kväll som jag var tvungen att göra och innsåg att jag itne skulle hinna med allt om jag sov till 11! Men hundarna ligger fortfarande och slaggar, huvud mor huvud..♥
 

Boring.

Jag har tråkigt. Fixar lite med bloggen och lyssnar på musik.!
 
 
 

BOOST


16.12

Snart drar jag och Rajko och kollar på Linn när hon spelar match!
 

Twist

Har börjat denna dagen med att tapetsera väggarna i 1D-planscher ^^ Fick några till i tidningen jag köpte för den där hundringen igår ;) Annars väntar jag på Rajk-rajk som jag inte träffat på alldeles för länge!
 
 
 

Home sweet home!

Äntligen hemma! Tåget från Stockholm var inställt så biljetterna ersattes med ca 500 spänn att köpa för i pressbyrån och ni kan väl gissa vad jag köpte för min hundring?? ;)) Vi fick alltså ta tåget en timma senare så allt blev förskjutet men nu är jag hemma! Hundarna också ♥ Siri sitter här och gnyr av glädje av att få vara hemma igen! Nästan jag också, fast vi har haft det väldigt bra ändå :)
Klockan börjar närma sig elva så jag tycker att vi hörs i morgon i stället, godnatt!
 
Att roa sig med på tåget: Käka masvis med onyttigt, lyssna på musik och läsa om sina favorit killar!

Rajk-rajk gärstbloggar igen!

 
Hej Ellen's blogg, rajk-rajk här! 
Denna gången ville jag berätta att Ellen är på väg hem från Stockholm nu och har inget internet. Det är därför det inte har vareit någon bloggning idag från henne. Hon kommer hem vid ca 19:00 och då kommer hon att blogga. Hon har säkert en massa bilder också men vad vet jag ;) ♥
 
Imorgon ska jag och Ellen kanske träffas iallafall och vi får se vad vi ska hitta på. Dock så kommer det säkert bli mycket kulkul! Kanske svarar jag på mina frågor som jag hade i frågestunden! 

Words.


Skäms på mig!

Fy vad längesedan det var jag kollade på Harry Potter! Kom att tänka på detta när jag hittade denna videon på Rajko's blogg...Skäms på mig!
  

Godmorgon världen!

Godmorgon världen! Idag är det sista heldagen här uppe! Vi ska strax åka och bada och sedan får vi se vad vi hittar på :) Ha en bra onsdag hörni!
 
Bjuder på lite bilder från igår!
 
 
 

A bag on my back

Nyinskafffat för idag! Jag har varit inställd på att jag skulle köpa en kånkenväska ganska länge men jag har inte hittat den färgen jag var ute efter..:/ Den här hittade jag på Urban Outfitters i Stockholm. Den skulle ingå som en födelsedagspresent men vi får väl se hur länge jag klarar av utan att få använda den^^
 
 

Så sant

 
 

7 Augusti

Idag blir det en tripp till Stockholm igen! Ser fram emot att gå på museum..(not)^^  Mihihih, hörs senare!
 

Krossat glas

I går när vi var på Skansen fanns det ett litet ''glasblåseri'' där man kunde se när de blåste och formade olika saker, sjukt coolt! I alla fall så blir det alltid lite glas över som de vanligt vis smälter om men i stället hade de hällt ut glasbitar utanför i en liten grop i ett berg. Jag tyckte det såg fint ut i solen och vissa var lite färgade också :)
 

Nästan så att jag börjar längta till hösten!

Det är inte lika fint väder idag som igår men tillräkligt bra för lite shopping ;) Himla skönt att shoppa själv tycker jag eller i alla fall inte med familjen som står utanför och stressar en hela tiden! Övriga familjemedlemar är nämligen inte speciellt intreserade..^^
Jag hittade i alla fall en likadan lång tjoktröja som jag har i sandfärg fast i grå i stället och ett par mörkblå/svartmönstrade tights som jag ska få i födelsedagspresent. Sedan hittade jag även en svart oversize tisha och en jätte gosig mössa..nästan så att jag börjar längta till hösten nu huhuhu.
 
 

Winnie the Pooh


''But I still wake up, I still see your ghost''


Stockholm och Skansen!

Hejsan! I morse åkte vi som sagt in till Stockholm där vi tog oss genom gamla stan till Djurgårdsfärjan! Vi hamnade till slut på Skansen där vi stannade resten utav dagen. Ganska mysigt faktiskt men himla skönt var det att sätta sig på tåget efter en hel dag då vi bara gått och gått..I morgon blir det shopping! :D
 
Måste säg att jag blev himla förvånad över att ''Allsång scenen'' inte var större! Hur lykas de får den att se så gigantiskt ut med en massa människor och sånt på tv..?! Knäppt!
 

ily


BOP 1D Tell-All!

Igår när vi kom till stationen hade vi 40 minuters väntetid innan nästa tåg gick. Så, i väntan på det gick vi in i en butik propfull med tidningar av alla slag! Foto, sport, elktronik och så klart One Direction :D Och ja, det fanns väldigt många att välja på så jag stog länge och velade men fastnade för den här!
Ni fick en lite sneak peek igår men här kommer en liten bättre insikt på 1D-tidningen som inte bara handlar om dem men jag kan säga att de har ett fler tal uppslag :)) 80 spänn, helt kart värt det!
 
''Guys who sing'', helt klart ;)
5 stycken planscher på var dera 1D medlem men en big på Haz och en på Nialler ♥
Även 1:a på topp 25 snyggaste kändisar :))) Selena Gomez 2:a, BTR 3:a oh Justin 4:a (mihihihihihihi)
 
 
 
 
 
 

15e Bilden: En bild på dina vänner

Ja, ni ser ju bilder på mina vänner väldigt ofta här men jag gjorde ett litet collage. Men självklart finns det fler!
 
(Till er som känner igen eran profilbild, hoppas att det var okej att jag lånade den!)
 

I Uppsala

Efter en lång tågresa är vi äntligen framme hos Pelle svanslös och hans vänner i Uppsala där vi ska bo hos några bekantar! Vi kom ungefär vid 6 tiden så vi har hunnit äta, gå en liten runda i stan och sitter just nu fram OS :) I morgon bär det av mot huvudstaden där vi ska gå på museum och skansen m.m eftersom att inga affärer är öppna, kan ju vara trevligt det också..;) Hoppas att ni haft en bra lördag allihopa!
 
Sneak peek på en tidning som jag köpte på stationen i gbg..;)
 
 

''I don't care, I love it''

Här  kommer en liten filmsnutt från när vi var och tränade agility och rally med hundarna :)
 

Cookies and sweets

Inspiration
 

Adios Amigos!

Morning! Strax bär det av mot stationen där vi ska ta tåget mot Göteborg och sedan forsätta till Stockholm! Kameran ska självkllart följa med så jag ska försöka uppdatera er med lite bilder och så :) 
 
En liten detalj som jag har på mig idag är det här lilla pärlarmbandet som jag fått av dem vi ska bo hos...fjäskigt va? ;)
 

The Key


Maybelline New York

Tänkte tipsa om den här mascaran VOLUM Express Watherproof från Maybelline NY som enligt mig är jättebra! Vattenfast och man får långa ögonfransar :))
 

En bukett chokladpraliner

Sitter och mumsar på chokladasken som jag fick utav ett barn som tack när jag sommarjobbade, gulligt va? :) I kväll ska jag bara slappa framför tv:n och kanske fixa några tidsinställda inlägg till kommande vecka!
 
 

Pippi på de sju haven

Man blir aldrig för stor för att kolla på Pippi, eller hur? ;)) Nä, men jag och Linn fick ryck och kände helt enkelt för att vara lite barnsliga.. men visst är den sjukt bra? ;D
 
 
 
 

I väntan på Linn...

...fixar jag naglarna..hade verkligen ingenting att göra så det fick till och med bli lösnaglar, verkligen inte min grej men kan vara kul att ha ibland hehe. Jag och Linn ska ut med hundarna och sedan träffa Ida en sväng. Sedan måste jag packa lite för i morgon åker jag till Stockholm! :D
 
 
 

I'm gonna pick up the pieces and build a lego house

Puh, vi fick verkligen skynda oss hem från torget, som det regnar! Förutom lite regn var det ganska mysigt ändå ;) Trots regnet tänkte jag bjuda på lite strand bilder från ''släktkalaset'' vi hade när vi var i Skåne i början av sommaren och sedan krypa ner framför några avsnitt av PLL, kan inte slita mig!
 

Sleepover!

Tja! Direkt när jag kom hem från Linn stack jag ner till stranden och badade hundarna en sabbis och strax ska jag ner till stallet för att sedan åka vidare ner till ströget för ponnyridning!
I vilket fall var hade vi det jätte mysigt hos Linn igår. Vi kollade på film, åt en massa godis och låg och pratade till närmare 3 på natten ;P Nu på morgonen åt vid mumsig frukost och packade ihop m.m! Blev inte jätte mycket tid för fotografering men här kommer några bilder i alla fall :)
 
Rajko's batmantröja som hon snacka om ;)

14e Bilden: En bild som påminner dig om gammla tider

Mihihihi en jätte gammal bild på mig när jag var typ 2-3 år. BIlden är tagen hos min dåvarande granne när vi bodde i Göteborg :P Ganska dålig bild men jag är den lilla längst fram ;)
 

rajk-rajk gästbloggar!

Hej Ellen's blogg, Julia här!
 
Jag kom precis hem till Ellen för att vi skulle ha följe till Linn eftersom vi ska ha en sleepover där! ♥
Men iallafall så hade Ellen tränat  och inte hunnit att duscha innan jag kom så hon gör det nu. Så då passade jag på att gästblogga lite här på Ellen's blogg ;D
Idag har vi iallafall varit nere i stan och shoppat eller inte Ellen, men jag Julia. Jag köpte mig en batman-tröja :D Sjukt snygg ändå! Ni får se en bild sen! (: Eller jo Ellen köpte en festis ;)
 
Ellen skulle ta med sig kameran så bilder kommer troligtvis imorgon. Jag ska också ta med mig kameran så det kommer finnas bilder på min blogg också. (http://macrophotos.blogg.se)
 
hahaha, oj. Nu är vi typ en halvtimme sena hem till Linn, stackarn.. Tur att det inte bara är vi som ska komma. ;) 
 
Nej, men nu är Ellen klar så nu ska vi ge oss bort till Linn men ha det bra så hörs vi kanske en annan gpng på Ellen's blogg!! ♥
 
 
 
 
 

I WANT, I WANT

Sååå himla snygga linnen, vill ha allihopa!!
Hemsidan hittar ni HÄR
 
 

1 Augusti

Godmorgon! Kolckan är snart 10 och jag har redan varit hos tandläkaren..mihiih. Kändes ganska annorlunda att cykla genom stan så här tidigt på morgonen, helt tomt! Men ganska härligt ;) Vädret ser ut att bli ganska fint idag så det lutar nog åt en sväng ner mot stan igen!
 

13e Bilden: En bild på ett ställe du älskar

Hemma, i Tjeckien.
 
 
 

RSS 2.0