That should be me..

Åh serriöst! titta hur han håller henne i armen!! Så avundsjuk på den tjejen...OCH HAN HAR EN KOVERSATION MED HENNE!!!
 
 
 

Sam and the Womp

Haha, jag måste bara dela med mig av den här låten! Jag säger inte att den är bra den är bara så konstig.. ibland låter hon som en apa haha och ibland låter det som att hon bryter på tyska xD När jag och Moa lyssna på The Hits Radio på matten så kom denna och vi satt och ''apade'' oss haha, måste ha sett hämskt ut!
  

Bloody red

Jag tyckte att det blev riktigt fräckt när jag redigerade så här, man ser verkligen hur rött lövet är!

These wings are made to fly

Morning sunshines! No plans for today either..Hittills har jag bara beställt hem lite grejer från cdon hihi! Det är ju fint väder idag så jag kanske går ut och springer eller något annat trevligt ;) 
 
 
 

She's upside down

 
 
 

 

 
 

That's what keep us close.

I går kväll var vi några tjejer hemma hos Clara och vi konstaterade att vi inte ses lika ofta förutom i skolan vilket är himla tråkigt! Innan sågs vi minst två kvällar i veckan och kolla på film och sånt där men nu har det inte blivit av på länge..Det är mycket med skolan och sånt, och ja det känns som att man alltid skyller på skolan men det är faktiskt lite på grund av det. Man orkar kanske inte alltid träffas efter en fullspäckad vecka liksom!
Vi hade det i vilket fall väldigt trevligt igår när vi bland annat kollade på tour dvd:n vilket ledde till en hel del fangirling, speciellt från mig hahah! Förutom det snakca de vi och spela spel, sjukt mysigt! Vi måste verkligen skärpa oss på den fronten så att inte alla tjejkvällar dör ut!
 
Tumblr_m9njt16vfy1qkplato2_r2_250_large

Todays Inspo


Mama told me to not waste my life

Härlig känsla att vakna till regn som smattrar mot rutan!  Idag har jag inte något speciellt för mig så jag ska nog plugga lite faktiskt. När jag ändå inte har något för mig så kan det var skönt att ha gjort läxorna, då håller jag mig sysselsatt i alla fall ;) 
 
Bild från igår, tagen av Rajkan !

Tack till alla..


Breath the feeling of autumn

Heej! Jag och Rajko kom in från vår fotorunda för någon timma sedan så nu har vi suttit och rensat bort alla kassa bilder och redigerat som bara den! Det blev några bra bilder fast att inspirationen inte var på topp idag och löven inte rikigt fått sina höstfärger än. 
 
 
 

Now on Spotify

För er som inte visste det så finns Live While We're Young plus två remixer och I Want liveverition på sotify nu! ♥
 
 
 
 

Lunch brake

Hola! Just nu har jag luchrast och sedan bara två lektioner kvar innan skolan slutar! I eftermiddag ska jag och Rajko ta kort :D och i kväll ska jag till Linn! 
 
Bara för att den var så söööt! source

Todays Inspiration


Hot chocolate

Vad glad jag blir när jag kommer hem och brosan frågar uppspelt ''snääällla kan inte vi kolla på tour dvd:n??!'' Självklart kan vi det! Så nu sitter vi här och kollar på världens bästa dvd och dricker varm choklad. Precis vad jag behövde efter det där förbaskade kemiprovet! 
 
 

Plåster på

Jag var ju på vårdcentralen igår för att bland annat ta min sista spruta mot livmoderhalscancer. Som ni kanske vet är inte jag och sprutor bästa vänner så det är sjukt skönt att ha det avklarat nu! Dock ska hela familjen gå vacinera sig nästa vecka så då blir det ytterligare två sprutor men heldre det än att bli sjuk!  
 

Don't promise when you're happy.


A lot to deal with

Tjenixen! Mycket bloggning ser det inte ut att bli idag (som ni kanske redan märkt?) . Kom hem lite senare för jag var på vårdcentralen och i morgon som jag ett kemiprov som jag VERKLIGEN måste fixa! Ville även säga att min lilla vovve är hemma, hel och hållen som jag hoppades på, dock aningen groggy fortfarande..♥ Kram på er!
 
 
typ sant ju..

Lilla Otti ♥

Tänker på min lilla Otti som är hos tandläkaren idag för operation. Hoppas för alltid i världen att hon kommer hem hel och hållen! ♥
 

Tuesday night

Tänkte blogga lite medans det är reklam på x-factor ;) Idag fick vi även reda på att One Direction ska komma hit till lilla Sverige för att uppträda på inte mindre än x-factor!!! Självklart började jag och Linn planer direkt, hur ska vi får tag i biljetter? Hur ska vi ta oss dit? och så vidare..Vi får hoppas på det bästa helt enkelt :D 
 
 WOOOHOOO!!

STUDYING = Student + dying

Tjohoo! Sitter och skypar med Clara, bästa settet att plugga på om man är lat hahahha! Innan idag hade vi hemkunskap och vi gjordde äppelmos det blev jätte gott faktiskt ;D Sen ska jag till stallet, ha det! 
Asså förlåt jag ska verkligen fixa ordentliga bilder snart men denna veckan är det så himla mycket som ska göras så jag hinner inte just nu! :(
 

What happens if a car comes?


5 Bekännelser

 
• Jag älskar känslan av att krypa ner i en nybäddad säng!
• Jag gillar inte att dricka mjölk
• Jag har aldrig varit ett fan av ett band/artist innan jag började gilla One Direction
• Jag pluggar nästan alltid en vecka innan prov
• Jag kan inte sova bort en hel dag

Top Tracks


In the end of the day

HEY! Snart är studiedagen slut..det har inte regnat i alla fall haha! Nej men nu ska jag få tyst på Rajko som sitter här och tjatar på mig. Hade egentligen inget speciellt att säga menmen vi hörs hörni! ;)
 

Pizzzzaaa!

Nu: Hemmabakad bacon och mozzarella pizza!
 

Sometimes I just feel like this..


Studiedag

Tänkte bara kika in och säga att jag inte försåvit mig..Det är nämligen studiedag idag! Så skönt! Det lär bli en slapp dag i OnePiece med lite pll, music och anntagligen lite plugg också ;) Har ni också studiedag? 
 

25e Bilden: En bild på någon som alltid får dig att skratta

Alltid!♥
source

Hemma igen!

Nu har jag lämnat Johanna på stationen, himla mysig helg har det varit!

It's time to bee happy again.

Jag och Johanna sitter just nu å biblioteket och pluggar för fullt! Jag trivs faktiskt väldigt bra i den här miljön, borde kanske åka hit offtare? Det är skönt att det är så lugnt men inte helt tyst liksom :) Här kommer vi nog att stanna tills Johanna ska hem i alla fall! Kram så länge!

I still think of you.


Toasters

Hey! Nu har vi ätit goda toast och druckit saft, strax ska vi sätta igång Pretty Little Liars^^ Dagen har varit toppen och jag är säker på att morgondagen kommer bli lika awesome! ;D 
 

Life is to short, so smile while you still have teeth

Jag och Johanna sitter inne på mitt rum och pluggar, lyssnar på The Hits Radio och självklart har vi en hel del att prata om också! Passande nog har vi ungefär samma ''pluggområde'' så vi kan hjälpa varandra :) Egentligen hade vi tänkt att åka ner och sätta oss på bibioteket men vi tar nog det i morgon i stället! 
 
 

Todays Inspiration


Never look back.

Shoo! Fredagkvällen räddas av Sibylla, lite skräpmat är ju inte helt fel ibalnd :P Vi har faktiskt varit ganska duktiga och pluggat en del i alla fall :) 
 

Rainy day

Usch! Inget mysigt hundpromenadsväder över huvudtaget ,regnet bara öser ner! Och Johanna som kommer hit i morgon..:/ Ska i alla fall försöka få lite gjort denna eftermiddagen men Linn kom nyss så vi får vel se hur det blir med det :P Som sagt är det i alla fall himla skönt med helg!
 
 

Let's go crazy crazy crazy til we see the sun

Snart har jag tjänat in den där hundralappen så att jag kan köpa mig One Direction's exclusive box ;D Måste förbeställa den nu nu nuu! Längtar verkligen att få höra de övriga singlarna på deras nya skiva och jag tror absolut att de är minst lika bra som LWWY ♥
 

The music up the windows down

FREEEEEDAG! Har verkligen längtat efter helg! Skönt att fredagarna är ganska korta ;) I eftermiddag ska jag umgås med min andra directionerhalva (Linn) och jag lovar att vi kommer fangirla en hel del hahaha! Hoppas att ni får en awsome fredag ni också! :D 
 
 

Hela Sverige Bakar

..börjar strax på 7:an, ett pogram som verkar vara någonting för mig ;) Klockan 10 är det One Direction som står på scenen i London (iTunes festival som jag nämnde innan), får se om jag orkar vara uppe :P Hörs i morgon och då är det äntligen fredag!! 
sourece

I KNOW WE ONLY MET BUT LET'S PRETEND IT'S LOVE

ÅHHH HERRE GUD VAD BRA DE ÄR!!  I'M SPEECHLESS♥ Asså det där var obeskrivligt sjukt j*vla bra! Jag satt serriöst och grät och skaka när den första tonen kom :O VET FÖR TUSAN INTE VART JAG SKA TA VÄGEN! DET ÄR PRECIS SAMMA KÄNSLA SOM NÄR JAG HÖRDE WMYB FÖR FÖRSTA GÅNGEN, KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET! Nå mycket plugg blev det inte kan jag i alla fall kan jag säga hahahha! WONDERFULL♥ 
 
HÄR KOMMER DENNA SKÖNHET MED VIDEO OCH SÅNG, ENJOY! 

Live While We're Young

Shoo! Sitter och lyssnar på The Hits Radio, väntar på att Louis ska ringa in! Tydligen ska killarna släppa sin nya singel Live While We're Young och tillhörande video IDAG i stället för på måndag :D Plus att de ska vara med på iTunes festivalen i London i kväll, det får jag inte missa! KRAM!
 

We all make mistakes.

True Spencer
Tumblr_lssinuzwsf1qlbkhso1_500_large

If you'll never try you'll never know.

Det blev ingen matlagning igår :/ Jag kom hem från Rajko lite senare än tänkt så borsan hade redan fixat allt men om jag hinner idag kanske jag tänkte baka något, förslag? Anyway, sitter i skolan just nu och försöker få iTunes- festivalappen att fungera men icke..Har en hel del läxor som måste göras idag också så någon rolig bloggning lär det kanppast bli..!
 

24e Bilden: En bild som gör dig glad

Haha det är svårt att välja en bil som ni kanske märkt :P
 

Autumn feelings


Now, I have to deal with this stuff.

 

@Rajko's

Hejsansvejsan! Sitter hemma hos Rajko nu :) Det var alldels för länge sedan vi hängde! Så vi har käkat nudlar som vanligt och varit ute och tagit lite outfitbilder, nu återstår bara lite plugg! Haft en bra dag? :)
 

Som sagt här är dagens outfit! Minus de as balla skorna som är Rajko's :P

Woho!

Bara en lektion kvar!
 

Godmorgon!

Godmorgon på er! Nu på morgonen ska jag och Linn jobba med vårat prjockt som ska handla om läkemdel, visst låter det duktigt!? ;) I eftermiddag/kväll är det jag som står för maten, måste bara hitta ett recept, you'll see! Hörs!
inspirationskälla

Tisdag kväll

Tisdag idag vilket betyder ridning! Det gick faktiskt oväntat bra idag fast att jag red på lilla Mattis ;) Vi hade mycket fri ridning vilket var jätte roligt! Nu sitter jag och sappar mellan Ung&Bortskämd och X-factor. I morgon är en ny idag, nya tag, nya bekymmer, hörs!
 
 
 
 

Samsung Galaxy S3

Hejsanhejsasn! Har varit hemma och pluggat sen halv 1 ungefär, skönt med kort dag idag! Igår kom mamma hem med världens coolaste jobbtelefon, Samsung Galaxy S3! Om jag är avundsjuk? Eh,ja!
Speciellt eftersom att min samsung har kronglat så jag har inte kunnst skicka sms och så, jag har en annan nu som fungerar men jag hade inte haft något emot att ha den här i stället ^^  Det kliar nästa lite i fingrarna, vill liksom börja fixa med den, instaler saker och sånt där..Men man kan ju inte få allt man vill ha heller!
 
 

23e Bilden: En bild som påminner om sommar

 

Just Girly Things







We are never ever getting back together!

 
 

Sjuttonde i nionde

Tjena! Sitter här och käka potatisplättar mm! När jag har käkat klart ska jag ta itu med högen av läxor som ligger här och väntar...nu börja det igen!
 

+






She

Super coola sweaters från sheinside ! Sjukt gosigt att gå runt i en sån där stor, tjock, gosig tröja under den kalla hösten och vintern♥
 
 

200 Days left!

Wohoo! Idag är det BARA 200 dagar kvar tills vi åker till London och går på One Direction konsert! Shiit vad tiden går! Jag längtar så sjukt mycket!!
 
 
 
 

Sörgårdste

Sitter med en kopp te och väntar på att x-factor ska börja! Söndagen har varit himla lugn faktiskt synd bara att helgerna ska gå så fruktansvärt fort :( aja,vi hörs i morgon hörni!
 

Wake me up when september ends

Tog en liten fotorunda i brist på annat. Inte jätte mycket höstfärger än men snart förhoppningsvis! ;)








‹ Rita Ora ›

Sjukt cool tjej!
 
 

Friendship is 1 soul in 2 bodies


Yesterday

Går dagen var himla mysig! Vi gick en runda på stan, jag hittade en super snygga vinterjacka på Cubus den ser dock inte jätte snygg ut på bild men det var den! Nu måste jag verkligen börja spara! Annars åt vi god mat och en jätte god äppelpaj till efterrätt haha :P trevligt var det i alla fall ;)
 

Dagens sötnos!


source
 

You're afraid to look me in the eyes.

Godmorgon! Senare idag bär det som sagt av till Alingsås där vi ska hälsa på några vänner! Innan dess ska jag städa lite och kanske plugga lite också om jag hinner.. Hörs!
 
 
 
 

Movie night

Det går en massa bra filmer på tv:n i kväll så jag ska sitta uppe och titta mihihih! Ska rota igenom skåpen och se om jag hittar något gott också ;) I morgon bär det av till Alingsås med hela familjen!
 

Just nu ''2012'' på 3:an!
 
 

Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

Tänkte visa er MacBooken som vi fick i tisdags :) Har nämligen inte hunnit det än så här kommer lite bilder! Den är verkligen jättesmal, nästan så att man tror att den ska gå sönder bara av att hålla i den :s Men jag börja som sagt vänja mig vid den, layouten och så. Mina andra dator är en Acer så det är lite skillnad!
 
Snygga bakgrundsbild eller hur? ^^
 

Let's lurn to put the past behind us.

Hey! Sitter i skolan nu och ska strax ha IUP och sen musik innan vi slutar! Sen ska jag hem, gå snabbt med hundarna och sen gosa ner mig i sängen och kolla på film :D Kram så länge!
 

22e Bilden: En bild på din ''celebrity crush''

Haha lättast hittills ju

*dead*

Some people feel the rin. Others just get wet.

Vilket väder att vakna till! Både regnigt, blåsigt och himla kallt, och mörkt! :( Det ser ut att bli en ''filmfredag'' för min del! 
 


source

I will show you I can.

 
source

Even though I'm nothing, I'll fight you back

Åh så glad jag belv i morse när det visade sig att vi skulle ha fys på idrotten, precis vad jag behövde! Ironi åsido men jag höll ut! ;) Strax ska jag till kyrkan för återträff med konfagruppen som till största del består utav klassen som jag redan träffat idag :P ska bara ta ut muffinsen ur ugnen innan, hajhaj!
 
 

Inspiration


source

Happy Birthday Nialler!!

Idag fyller vår älskade Niall 19 år! Ett stooort grattis till honom! :D ♥

FLAWLESS♥
 
 

Det är inte lätt när det är svårt

Usch vad ont jag har i vaderna! Och till min stora lycka har vi idrott först nu på morgonen...men det sägs ju att träningsverka ska tränas bort. Just nu sitter jag och äter frukost och laddar för ytterligare en dag!
 

You think you know people, and then they surprise you.

Tumblr_m8yo14lrfw1rt7alwo1_500_large

Victoria's Secret

Jag tycker att Victoria's Secret:s baseball kollektion är riktigt cool! Lika så PINK  där de har snygga träningskläder och sånt :D Vad tycker ni?^^
Victoria's Secret

55 minuter och 30 sekunder

..var tiden jag sprang skoljoggen (1mil) på idag! Sist jag sprang så sprang jag nog på 57 minuter tror jag så jag blev verkligen förvånad över att jag klararde det under en timma den här gånegen också! Det var mitt mål i och för sig, att springa under en timma och komma först som tjej så jag är riktigt nöjd faktiskt :) Nu har jag fruktansvärt ont i vaderna och i fötterna så jag ska ta mig en dusch nu och sedan kolla på film eller något sånt ;)
 

Sorry för en massa photo booth bilder :/ ska bättra mig..

Ruuuuun.

Snart ska vi springa! (y)
 

21a Bilden: En bild på din vardag

Min vardag består mycket av skola, plugga, blogg, hundar, träning, foto, vänner
 och sånt där ;) Kanske inte så speciellt stor skillnad från hur många andras vardag ser ut?
 


 
 
 

HEJ.

Sitter och ''leker'' lite med min lilla dator ^^ Jag tror att jag börjar fatt det mest..;) Idag har jag faktiskt inte speciellt mycket att göra en då, bara stallet i kväll! Hoppas att ni haft en braig dag! :)
HEJ!

ÄNTLIGEN MACBOOK!


Take what you need.


To cool for school

Hejsanhejsan! Börjar dagen med vanliga lektioner och i efter lunch ska vi få våra efterlängtade datorer så hela eftermiddagen kommer antagligen ängnas åt dem ;) Excited!
 
 
 

My own place

Satt och kollade lite på Äntligen Hemma innan. Jag tycker det är väldigt roligt med inredning och blev som himla sugen på att flytta hemifrån, en liten lägenhet sådär. Ett eget litet place som man kunde inreda själv där man får bästemma precis hur det ska vara och se ut helt själv. Där man inte behöver bry sig om jobbiga föräldrar och sånd där. Så skönt det hade varit!  
 
 

 
 
 

Be true to who you are

Tjo! Sitter och finslipar lite på min novell som ska vara klar i övermorgon! Måndagen har varit ganska okej hittills, dock lite tråkigt väder så jag tänkte köra lite på spincykeln senare ;) I kväll fortsätter ju X-Factor också!
 

Surf Up 2








Look a like

Hmmm.. direkt när jag såg reklamen till X-Factor och dessa tjejerna visades i rutan var jag tvungen att kolla en extra gång..är det inte väääldigt likt Little Mix?!
 


 
 

me


X-Factor

I kväll börjar X-Factor Sverige! Någon mer än jag som tänkt kolla? Jag tycker faktiskt att det är bra att Idol har tagit en paus nu det blev så uttjatat tycker jag..Det ska i alla fall bli roligt och se om X-Factor blir en lika stor hitt här som i UK och USA mfl!
 
En lite hälsning till alla som ska vara med i X-Factor från självaste One Direction ;))
 

Beastly

Jag har verkligen inte gjort mycket nytta idag. Bara varit hemma och slöat eller slöa vet jag inte.. men jag har mest tagit det lugnt inte stressat, fixat lite grejer, kollat lite på gymnasieval och sånt där som måste göras ibland :) Nu hade jag i alla fall tänkt kolla på Beastly. Jag har läst boken och jag tyckte att den var mycket bra faktiskt! Inperationskällan är från Skönheten & Odjuret fast en liten nyare variant liksom. Har ni sett filmen eller läst boken?
 
 

Feel the melody


Surf Up

Igår var jag och familjen nere i Apelviken och åt med några vänner. Det blåste en hel del och det märktes tydligt att det var perfekt surfväder! Så jag, hundarna och kameran tog en sväng ner till stranden :) Siri doppade, av misstag hela sig medans jag stog med kameran sammtidigt som Otti stod vid strandkanten och drack saltvatten vilket resulterade en förfärlig hosta...en lyckad kväll helt enkelt!
 























Allt för en godis..!


Otti & Godisburken

Var ute och tränade lite med Siri och Otti skulle tvunget med, ska godisburken med så ska Otti också med. Så medans jag tränade med Siri roade sig Otti med att försöka få upp burken med godis. Det slutade med ett hål i botten.

Filmade en liten snutt men det tar sån tid att ladda upp så det kommer senare ;)

A smile..


I've got three little words that I'm allways been dying to tell you

Morning! The show last night was AMAZAYN!! Och alla tre priser tod killarna hem, så jäkla grymmmmmma!! :D Jag och Linn satt verkligen och skrek och hade oss så fort de nämnde deras namn haha! Nu sitter vi och äter frukost och kollar på Tour DVD:n ♥ Sen ska vi nog ner på stan  en sväng!
 

Wating for the VMA's

Jag och Linn sitter och väntar på att reprisen av the VMA's ska börja :D Vi har båda försökt hålla oss borta från facebook, twitter och bloggar där vi kunde få reda på hur de gått för dem så det ska bli sjuktkul att se det!  Medans vi väntat har vi kollat lite på PLL och ätit. Här om dagen gjorde jag Paella så det fick räcka med pizza idag ;)) KRAM!
 
A2nrbq_cuaa8djp_large
 
 

You're leaving because..

Tumblr_m9m6yz36ve1ryz44so1_500_large

Hösten är här!

Det märks att hösten börjar komma hit nu. Jag var nyss ute på en liten hundprommenad och det flyger redan runt en massa löv som Otti tvunget ska hoppa efter! Jag har även börjat bli lite förkyld och det märks på resten av klassen också haha. Så det blir väl att ta fram nässpray och allt!
 
source

20e Bilden: En bild från en av dina favorit resor

Jag har varit på många bra resor men en väldigt speciell resa var när vi åkte till Auschwitz. Den är en av mina favorit resor både på ett bra och dåligt sett liksom :)

MTV Video Music Awards 2012

I natt är det VMA och självklart är One Direction nominerade i hela tre kategorier! Programet sänds på MTV från klockan 1 i natt och jag och Linn ska därför spela in alltihopa så att vi kan kolla på det i morgon ;) De kommande timmarna kommer jag sitta och röst röst röst vilket ni också borde göra tycker jag! :D Här är länkarna till de kategorier killarna är nominerade i Best New ArtistMost Share-Worthy VideoBest Pop Video Och det bästa av allt, du kan rösta hur många gånger som helst!
 

Ice Latte

Måste fylla på med lite energi innan jag sätter mig med berget av läxor (överdifft åsido) ! Torsdagen har varit ganska lång så jag är ganska trött just nu. Hittade en burk Ice-Latte i kylen och en chokladmuffin som jag bakade i går, överlever nog ett tag i alla fall :) Hoppas att ni haft en bra dag!
 

justgirlythings BOYS





his


One Direction just nu på MTV


Limited Edition Box

Från och med nu ska jag spara ihop femmhundra kronor till den här exklusiva boxen med One Direction saker. Jag ska inte åka ner till stan eller köpa en massa onödigt, inte för att jag brukar göra det men jag ska verkligen tänka mig för innan jag köper något! :D
 

Boooots.

Eftersom att jag börja längta lite efter vintern så drog jag på höst/vinter skorna idag! Som en liten mini detalj hade jag mina SVT-örhängen som jag knappt andvänt,köpta i Krakow :)
 





19e Bilden: En bild som du är nöjd med

Självklart finns det fler men jag gillar ljuset så mycket på den här. Det ger bilden en lite gammal stil tycker jag :)
 
 

I was like..

474569tumblrm9i32pn4dj1rn6i7a_large

White Snow

Jag börjar nästan längta lite till vintern. Nu är det liksom varken sommar eller hötst och det är himla tråkigt tycker jag. Det hade varit så mysigt med lite vit fluffig snö eller en sen vinterkväll framför en film med en gosig filt. Det hade inte varit helt fel tycker jag. Men visst är det lite så att när det väl är vinter längtar man till sommaren och tvärt om? Det är väl bara att vänta och hoppas på att det inte blir slask i stället ;)

You make me wanna ahh a ah ah!

SHIIIIITTTT!!! Jag såg nyss Live Tour DVD:n! Den var sååå bra och jag grät och skakade nästan hela filmen ♥ Speciellt när Zayn tog sina höga toner,då rös jag som bara den! Det kändes som man satt med i publiken och jag grät nästan med fansen och ropade NEEEJJ när de gicik ut från scenen haha! Så himla underbara!!! Ni som inte är directioners tycker nog att det här låter väldigt töntigt men till er andra så anntar jag att ni förstår mig ;D Måste se den igen nuuu!
 
Tumblr_m6kdrb80u81qe74llo1_500_large
Tumblr_m6kbo00sa41qazmfoo1_500_large
 

All you need is love.

Idag slutade vi tio över 11, dock en engångsföreteelse men himla nice ändå! :) Hitills har jag varit ute med hundarna och ätit så jag börja med att plugga in de där nedrans engelskaglosorna som inte vill setta säg! :o Senare blir det ridning som vanligt, hoppning som står på schemat!
Dagens outfit!

 
 

When you love someone..

1346359148351289_animate_large

Mud mask

Jag och brorsan sitter med varsin lermask och kollar på djurakuten, hehe! Innan var jag ute och tränade lite rally med Siri. Nu det senaste har vi varit lite dåliga på det så vi måste komma igång igen :) Strax börja Top Model också, cu!
 
 

Kings Of Leon

Heeeeeeeeeeej! Huvudvärken har inte gått över och passande nog är det första måndagen i månaden vilket betyder att de provar den där krigstutan som tjuter..ahj! Anyway, jag sitter och lyssnar på Kings Of Leon för ovanlighetens skull ska göra lite glosor och kanske gå ut och springa sen!
 
Åh jag måste verkligen kolla på Tour DVD:n i morgon! Jag tänker alltid på One Direction när jag hör den här, så bra!

Always thinking you aren't good enough for others.


Blåa bär

Godmorgon! Har verkligen ingen lust att gå till skolan idag, är trött och har huvudvärk.. Nu sja jag i alla fall fortsätta på min frukost, youghurt och färska blåbär ;) Vi hörs sen!
 

Bilder från överraskningsfesten!


HAHAHA jag blev sjukt glad när jag fick Tour DVD:n !!

Snygga!!
 
 

Two can only keep a secret if one of them is dead.

Nu har jag börjat kolla på sädong 3 av Pretty Little Liars och jag kan verkligen inte sluta kolla!
 
Tumblr_m9p4is4q2o1qm27y3o2_250_largeTumblr_m9p4is4q2o1qm27y3o1_250_largeTumblr_m9p4is4q2o1qm27y3o3_250_large

Bloody Sunday

TJO! Linn har åkt hem en stund för hon skulle lämna sin mobil som hon lyckats spräcka skärmen på, stackarn :( Men hon kommer anntagligen hit igen lite senare ;))
Vi var ju på gekås i går, köpte inte speciellt mycket bara lite små saker som tuggumi,mascara och deo, inga kläder den här gången i alla fall :P
 


Hårfärg till mamma egentligen men vi får se, det kanske blir jag som andvänder den i stället ^^

LOL

Godmorgon! Jag och Linn gick upp ganska tidigt för att släppaut hundarna och tänkte kolla på PLL nu ;) Igår var vi som sagt på gekås och sedan kom Linn hem eftersom at hon skulle sova här. Vi kollade på LOL och hade det lika mysigt som vanligt :))
 
Btw min blogga hde tvåårsdag igår ^^

Mot Ullared →

Tjena! Kom nyss hem från stan och ska strax vidare till Ullared med Linn för en runda på Gekås! Sedan blir det sleepover ;D
 
I brist på bild slänger jag in ett litet citat ;)

That feeling..


BIG SURPRISE

I går när vi skulle till Ida trodde jag bara att det skulle vara jag, Linn, Ida och Clara men sååå fel jag kunde ha! Jag stog där i Idas hall och bablade på och Clara ropade att vi skulle skynda oss för att hon ville kolla på film. Linn bokstavligentalat puttade in mig i vardagsrummet och all min kompisar hoppade fram och ropade ÖVERRASKNING!
Jag blev minst sagt chockad för ingen har planerat något sådant för mig innan! Men jag måste säga att det gjort det riktigt bra..kanske har jag varit lite misstänktsam men jag kunde aldrig anat något sånt här!  
Tårtor, godis och världens bästa present låg på bordet! Tur att jag och mamma aldrig besällde de där skerna från CDON för jag fick nämligen One Direction's Tour DVD :DDDDD
Mer bilder kommer!
 

Ihhhh den här kommer att slitas ut ordentligt kan jag lova!

RSS 2.0