#1 Det var en gång...

en liten flicka som hette Ellen. Hon är precis som alla andra barn,flickor,ungdomar och mäniskor, men hon kan vara lite...konstig ibland lr ja, ganska offta faktiskt ;) Hennes bästa vän heter Moa, de är med varandra nästan varje dag hela tiden dygnet runt:D fast ibland lite väl offta :P men Ellen är glad endå för att Ellen vet att Moa vet att Ellen älskar henne jätte jätte mkt endå xp

Just den här Måndagen var lite speciell för Ellen. Hon skulle nämligen till tandläkaren! Ellen har precis fått så kallat räls :P och idag var det dags för underkäken att sättas på plats. Innan hon skulle till tandläkaren (Seifi, tror jag han heter^^) så hade Ellen varit i skolan.Den underbara skolan dit man så gärna vill gå för att lära sig om Egypten, och vad 1+1 är och sånt där roligt (falskt!!!) men de aldra aldra bästa me skolan är att man får träffa sina kompisar speciellt Moa<3 tycker Ellen :)

Som sagt, skolarbetet för dagen hade gått nästan utmärkt ;) sista lektionen bjöd Eva, Ellens lärarae på godis som blivit över från klassfesten som Ellen och hennes kompisar hade varit ansvariga för i Fredags :D så hon var på extra bra humör när hon cyklade hem me Moa,Emanuel och Markus :) När klockan slagit 3 cycklade Ellen och hennes mamma och Oskar(Ellens broder) ner till den lilla staden Varberg där de sedan svängde in på tandregleringen. Där väntade Seifi redo med räls bitarna i högst hugg^^ först så fick Ellen öppna munen stort! å så fick hon sitta i en halv timma med nån sak som tarbort saliv och en sak som höll upppe munnen så att de inte skulle göra så ont :P När Seifi var klar och hans asistent hade satt på en ståltråd och gummiband så samckade de f*n i Ellens munnen efter limet.

Sedan cyckla Ellen ensam vidare ner till torget där hennes mamma och oskar väntade.De gick på stan en stund för att kolla på en kläning till Ellen och lite julklappar :D men de hittade ingenting som va så bra :(När de kommit hem åt Ellen mat innan hon gick till gitarren. Idag så spelade de en beatels låt:)
Diretkt när Ellen kom hem från gitarren skulle hon till stallet för att gå på Us-möte.

När Ellen kom hem för typ 5:e gången satte hon sig framför TV:n och åt lite chips, fast att hon hade jätte ont i tänderna efter tandläkarbesöket! ;)Nu är hon jätte tröt så hon ska gå och lägga sig så att hon orkar me morgondagen. I kapitel #2 ska Ellen blandannat rida Bongo på eftermidagen och då kan man inte sitta å sova på häst ryggen xd

ses i kapitel #2♥



Kommentarer
Postat av: moaberander

Ellen och seifi hade lite roligt :D de har moa emanuel, och filip skrattatväldigt mkt åt :D

2010-11-17 @ 20:53:50
URL: http://bbestffriendss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0